Τρια πραγματα του σπιτιου με τα οποια μπορουμε να καθαρισουμε το κινητο



Το κινητό μας είναι ένα από τα προσωπικά αντικείμενα που αποτελεί πηγή μικροβίων και γι' αυτό το λόγο θα πρέπει να καθαρίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία καθώς μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το κινητό σας μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη έχετε.

Δείτε μερικές επιλογές...

1. Μαντηλάκι γυαλιών
Αν έχετε στο σπίτι σας ένα μαντηλάκι γυαλιών μπορείτε να καθαρίσετε και το κινητό σας. Προσέξτε μόνο να μην το χρησιμοποιήσετε μετά στα γυαλιά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος να μεταφέρετε στα μάτια σας τα μικρόβια που υπάρχουν στο κινητό. Βρέξτε ελαφρώς το πανάκι σας και με αυτό καθαρίστε την οθόνη αλλά και το πίσω μέρος του κινητού. Περάστε καλά το κινητό με τη στεγνή μεριά του πανιού μέχρι να καθαρίσει και να στεγνώσει τελείως.

2. Μπατονέτες
Χρησιμοποιείστε μπατονέτες για να καθαρίσετε τις πιο δύσκολα προσβάσιμες επιφάνειες που δεν μπορέσατε να καθαρίσετε με το μαντηλάκι γυαλιών. Καθαρίστε με τις μπανοτέτες και τις υποδοχές του φορτιστή ή των ακουστικών αλλά και το εσωτερικό όπου μπαίνει η μπαταρία.

3. Μείγμα με ξύδι
Ετοιμάστε ένα μείγμα από 50% αποσταγμένο νερό και 50% λευκό ξίδι. Βρέξτε ένα βαμβακερό πανάκι με το μείγμα και σκουπίστε καλά το κινητό σας με το πανάκι. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα τελείως στεγνό πανί για να απομακρύνετε τυχόν περίσσεια μείγματος από το τηλέφωνό σας.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/QDpQgM



Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου