Οι τεσσερις χρησεις των λεμονιων εκτος κουζινας


Κάθε κουζίνα έχει μερικά λεμόνια που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και δίνουν γεύση και άρωμα. Εκτός από τα φαγητά, όμως... τα λεμόνια μπορούν να δώσουν λύσεις σε διάφορα μικροπροβλήματα του σπιτιου.

Δείτε παρακάτω τέσσερις χρήσεις τους...

Διώχνουν τα άλατα
Δοκιμάστε να τρίψετε το νεροχύτη ή διάφορες επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με νερό και θα δείτε πόσο γρήγορα φεύγουν τα άλατα και αστράφτει ξανά το σπίτι.

Λειτουργούν σαν αποσμητικό ποδιών
Μια φλούδα λεμονιού μπορεί να λειτουργήσει κατά της δυσοσμίας των ποδιών ιδιαίτερα αν έχετε έντονο πρόβλημα. Δοκιμάστε να τρίψετε μια φλούδα στα πέλματά σας.

Γυαλίζουν τα ασημικά
Δώστε ξανά λάμψη στα ασημικά σας τρίβοντάς τα με μερικές σταγόνες λεμονιού.

Διώχνει τις άσχημες μυρωδιές από τα χέρια
Έαν έχετε μαγειρέψει κάποιο φαγητό με σκόρδο ή με άλλο υλικό και έχει μείνει έντονη μυρωδιά στα χέρια σας δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με λίγο χυμό από λεμόνο. Εξουδετερώνει κάθε έντονη μυρωδιά.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/CE2EuRΣτόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου