Πως φευγει η μυρωδια της μουχλας απο τις πετσετες


Μπορεί να έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές, ότι ενώ μόλις έχετε πλύνει τις πετσέτες του μπάνιου... σας, αυτές μυρίζουν άσχημα και συγκεκριμένα σαν μούχλα.

Αυτό συμβαίνει κυρίως για δύο λόγους. Αρχικά πιθανόν πλένετε τις πετσέτες σας σε χαμηλή θερμοκρασία κι έτσι δεν καθαρίζουν καλά με αποτέλεσμα βρωμιές και μικρόβια να προκαλούν δυσοσμία. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι τις απλώνετε σε κάποιο σημείο που αργούν να στεγνώσουν με αποτέλεσμα να μαζεύουν υγρασία.

Τι μπορείτε να κάνετε όμως για να φύγει αυτή η μυρωδιά της μούχλας; Για να ξεφορτωθείτε την επίμονη και δυσάρεστη οσμή της μούχλας, δεν έχετε παρά να γεμίσετε μια λεκάνη με ζεστό νερό και σε αυτή να διαλύσετε 1-2 φλ. ξίδι. Στη συνέχεια, βάλτε τις πετσέτες στο πλυντήριο και πλύντε τις ξανά χρησιμοποιώντας, ωστόσο, και απορρυπαντικό αυτή τη φορά.
Ένα σημαντικό μυστικό είναι επίσης να απλώνετε τις βρεγμένες πετσέτες σας αμέσως μετά το πλύσιμο ώστε να μην παραμένει σε αυτές για πολύ ώρα υγρασία. 


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/FW8ose



Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου