Τεσσερις χρησιμες συμβουλες για το πλυσιμο των ρουχων


Ακόμη και αν φαίνεται απλό, το πλύσιμο των ρούχων και των λευκών ειδών... απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διατηρήσουν την ποιότητα τους για περισσότερο καιρό και να μην αλλοιωθεί το χρώμα τους.


Γι' αυτό το λόγο πρέπει να τηρείτε κάποιους κανόνες κάθε φορά που βάζετε πλυντήριο ώστε το πλύσιμο να γίνεται πιο σωστά.

Δείτε κάποιους από αυτούς.
1. Πέρα από από τα χρώματα με βάση τα οποία πρέπει να χωρίζετε τις πλύσεις, θα πρέπει να κάνετε έναν επιπλέον διαχωρισμό των ρούχων σας με βάση το ύφασμά τους.  Ο λόγος που συστήνεται να γίνεται αυτό και να μην βάζετε λεπτά πουκάμισα, για παράδειγμα, μαζί με σκληρά τζιν, έχει να κάνει με την ιδανική θερμοκρασία πλύσης τους. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο, προστατεύετε τα ρούχα σας από τα υφάσματα που αφήνουν χνούδι.

2. Βάλτε τα ρούχα και τα υπόλοιπα υφάσματα που θέλετε να πλύνετε ένα-ένα στον κάδο του πλυντηρίου και όχι όλα μαζί. Επιπλέον, προσέξτε ώστε να μην το γεμίσετε τελείως προκειμένου να πλυθούν καλά. Όσα ρούχα είναι φτιαγμένα από ευαίσθητα υφάσματα γυρίστε τα από την ανάποδη πλευρά για να αποφύγετε την τραχιά όψη που αφήνει πάνω τους η διαδικασία πλυσίματος.

3. Πριν βάλετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο μην ξεχνάτε να ελέγχετε ότι οι τσέπες των τζιν και των παντελονιών σας είναι άδειες καθώς ένα αντικείμενο μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον κάδο. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να κλείσετε τα φερμουάρ και να κουμπώσετε τα πουκάμισά σας.

4. Ένα χρήσιμο κόλπο αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για ξεχωριστές πλύσεις άνα χρώμα και ύφασμα, μπορείτε να πλύνετε μαζί όλα τα ανοιχτόχρωμα ρούχα σας βάζοντας, ωστόσο, το πρόγραμμα για τα ευαίσθητα. 


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/1GbjbR



Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου