Πως να καθαρισετε το στρωμα σας


Ο καθαρισμός του κρεβατιού μας είναι απαραίτητως όσο συχνά και αν αλλάζουμε σεντόνια και κλινοσκεπάσματα... Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή υγιεινή του και ως εκ τούτου την καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Πρόκειται για μια διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όσο πιο τακτικά μπορούμε και αυτό μπορεί να γίνει με απλούς τρόπους. 

Δείτε παρακάτω τρεις από αυτούς...

1. Νερό και υγρό πιάτων
Βοηθά ιδιαίτερα αν έχετε λεκέδες στο στρώμα. Με λίγο νερό και υγρό πιάτων και με την βοήθεια ενός σφουγγαριού ή πετσέτας μπορείτε να τρίψεξε το σημείο των λεκέδων. Αν οι λεκέδες είναι καιρό στο στρώμα, θα χρειαστεί να επιμείνετε περισσότερο αντικαθιστώντας το κρύο με ζεστό νερό.

2. Ηλεκτρική σκούπα
Το καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα είναι καλό να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Αν είναι δυνατόν, γυρνάτε το στρώμα από την άλλη πλευρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κάντε την ίδια διαδικασία.

3. Αέρισμα στον ήλιο
Είναι πολύ σημαντικό να αερίζετε το στρώμα μία φορά στους 4 μήνες και συγκεκριμένα στον ήλιο. Μην ξεχνάτε, επίσης, να ανοίγετε τα παράθυρα καθημερινά για να αερίζεται μιας και αυτό λειτουργεί ως φυσικό απολυμαντικό.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/gRLD1K

http://koukouzelis.com.gr/243-elite-strom

ΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 15% ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, (ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ), ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ ! ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου