Το Facebook θα σας ειδοποιει αν εντοπιζει το προσωπο σας σε φωτογραφια



Το Facebook προχωράει συχνά σε ανανεώσεις και βελτιώσεις των υπηρεσιών του, ώστε να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες στους εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο. Κατά καιρούς προσθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά, κάτι που συνέβη και τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Πλέον, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα κοινωνικών δικτύων θα είναι σε θέση να σας ενημερώσει αν το πρόσωπο σας εμφανίζεται σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει κάποιος άλλος χρήστης. Αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου και έχει ως σκοπό την ενίσχυση της διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, αλλά και την εξάλειψη των περιπτώσεων αντιγραφής λογαριασμών, με άλλους χρήστες να υποδύονται διαφορετικούς ανθρώπους.

Όταν το Facebook θα εντοπίζει το πρόσωπο σας σε μια φωτογραφία, θα σας δίνει τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι αν θέλετε να κάνετε tag τον εαυτό σας, η δεύτερη να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της ανάρτησης και η τρίτη να μην κάνετε τίποτα. Για να λειτουργήσει η νέα δυνατότητα, η οποία αντιλαμβάνεται το πρόσωπο σας αναλύοντας τα pixels σε εικόνες που έχετε ήδη γίνει tagged, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Να σημειωθεί πως το νέο χαρακτηριστικό θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες του κόσμου, με εξαιρέσεις τον Καναδά και… την Ευρώπη. Ελπίζουμε σύντομα αυτό να αλλάξει και το Facebook να κυκλοφορήσει στην Γηραιά Ήπειρο την πολύ σημαντική αυτή δυνατότητα. Όπως προαναφέρθηκε, οι χρήστες πλέον θα έχουν πλήρη έλεγχο των εικόνων που αναρτώνται στην πλατφόρμα και οι οποίες τους περιλαμβάνουν, βοηθώντας στην προστασία των προσωπικών δεδομένων και την εξάλειψη των ψεύτικων λογαριασμών.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/25ihgD






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου