5 tips για να κανετε τις αγορες των Χριστουγεννων χωρις αγχος


Η εορταστική περίοδος φτάνει στο αποκορύφωμά της μερικές ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ορισμένοι από εσάς είστε... εξαιρετικά οργανωμένοι, έχοντας όλα τα δώρα τυλιγμένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο ήδη από τα μέσα Δεκεμβρίου. Όμως, υπάρχουν κι άλλοι που τρέχουν τελευταία στιγμή για να τα προλάβουν όλα!

Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε μερικά tips για να κάνετε το εορταστικό shopping χωρίς άγχος.

Α. Φτιάξτε μια λίστα με όλους εκείνους στους οποίους σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα δώρο, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό μπορεί να είναι αυτό. Συμπεριλάβετε τις ιδέες των δώρων που έχετε στο μυαλό σας για κάθε άτομο, μαζί με το μέγιστο ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε.

Β. Μειώστε τις προσδοκίες σας και θέστε όρια ως προς τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε εκ των προτέρων. Δεν χρειάζεται να παριστάνετε τον Άγιο Βασίλη για να κάνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ευτυχισμένα. Αν η οικονομική σας κατάσταση δεν επιτρέπει πολλά δώρα, τότε δεν χρειάζεται να πιεστείτε.

Γ. Αποφύγετε τις μεγάλες αποστάσεις που θα σας κοστίσουν πολύτιμο χρόνο και περιοριστείτε στα καταστήματα της γειτονιάς. Μπορείτε να βρείτε μικρούς θησαυρούς σε πολύ καλές τιμές! Ξεκινήστε όσο το δυνατόν πιο νωρίς, ώστε να μη χρειαστεί να επισκεφθείτε πολλά καταστήματα μέσα σε ένα μόνο απόγευμα! Έτσι, θα αποφύγετε επιπλέον κούραση και άγχος.

Δ. Εάν δεν είστε βέβαιοι για κάποιο δώρο που θέλετε να αγοράσετε (για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε μια φωτογραφική μηχανή για τον σύζυγό σας, αλλά δεν ξέρετε ποια είναι η καλύτερη), αναζητήστε αξιόπιστες κριτικές στο διαδίκτυο, για να μάθετε ποια προϊόντα έχουν τα πιο θετικά σχόλια, ώστε να μη χρειαστεί να έρθετε σε δίλημμα όταν θα πάτε για ψώνια στα καταστήματα.

Ε. Όταν πρόκειται για πολύ κοντινά πρόσωπα, όπως οι γονείς ή ο σύντροφός σας, το καλύτερο θα ήταν να τους ρωτήσετε τι χρειάζονται εκείνη την περίοδο, ώστε αφενός να μην ξοδέψετε πολύ χρόνο για να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εκείνους, και αφετέρου η αγορά σας να «πιάσει τόπο», να είναι κάτι που δεν θα χρειαστεί να το αλλάξουν.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/eP1RBP





Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου