ΟΛΕΣ οι συμβουλές μας για το σιδέρωμα με VIDEO και φωτογραφίες


Tips


Σιδερώστε στη κρεβατοκάμαρα!

Το κρεβάτι σας είναι ιδανικό για να ξεχωρίσετε πάνω του τη μπουγάδα σας κάνοντας την οργάνωση του σιδερώματος πιο εύκολη.


Ρυθμίστε τη σιδερώστρα στα μέτρα σας!

Προτού αρχίσετε το σιδέρωμα, ρυθμίστε τη σιδερώστρα στα μέτρα σας. Δεν πρέπει ούτε να σκύβετε ούτε να τεντώνεστε ενώ σιδερώνετε. Αντιθέτως πρέπει να νιώθετε άνετα και οι κινήσεις σας να είναι φυσικές.


Τοποθετήστε ένα βιβλίο κάτω από το πόδι σας!

Για να μην πονάει η μέση και η πλάτη σας, καλό είναι να βάλετε ένα χοντρό βιβλίο κάτω από το ένα σας πόδι έτσι ώστε να είναι λυγισμένο. Καλό θα ήταν επίσης κάθε 15 λεπτά να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα κάνοντας λίγο stretching.


Ψεκάστε τα ρούχα σας προτού τα απλώσετε!

Το σπρέι νερού βοηθάει τα ρούχα να μην τσαλακώνονται όση ώρα είναι κρεμασμένα για να στεγνώσουν. Ψεκάστε τα και στη συνέχεια απλώστε τα. Αποφύγετε να ψεκάσετε ευαίσθητα υφάσματα όπως μετάξι.


Λινά

Όπως και στην περίπτωση των βαμβακερών υφασμάτων, έτσι και τα λινά καλό είναι να σιδερώνονται ελαφρώς νωπά, αλλά πρώτα από την ανάποδη και έπειτα από την «καλή» για να αναδειχθεί η γυαλάδα (ειδικά όταν πρόκειται για ανοιχτόχρωμα λινά). Τα σκουρόχρωμα λινά σιδερώνονται μόνο από τη μέσα πλευρά τους.


Ακρυλικά

Σιδέρωσε από την εσωτερική πλευρά (από την ανάποδη δηλαδή), δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ατμό.





Μεταξωτά

Τα μεταξωτά υφάσματα θα πρέπει να σιδερώνονται όσο είναι ακόμη νωπά, από την εσωτερική τους πλευρά και με χαμηλή θερμοκρασία. Καλό είναι να μην ψεκάζεις με ατμό τα μεταξωτά ρούχα, καθώς μπορεί να αφήσει λεκέδες.


Κρεμάστε τα ρούχα σας αμέσως

Ειδικά τα πουκάμισα και τα φορέματα πρέπει να μπαίνουν αμέσως στην κρεμάστρα μετά το σιδέρωμα! Αν απλά τα ακουμπήσετε κάπου θα ξανατσαλακωθούν και θα πάει χαμένος ο κόπος σας!





http://koukouzelis.com.gr/169-atmosistimata



Βαθύς καθαρισμός του συστήματος SpeedCare




http://koukouzelis.com.gr/169-atmosistimata





Το διαβάσαμε:http://steamgurus.gr/tips



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου