Hydrogen One: Το πρώτο "ολογραφικό" κινητό στον κόσμο από την Red


Η Red είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται εκτενώς στον χώρο του ψηφιακού κινηματογράφου, προσφέροντας κάμερες, με τις οποίες έχουν γυριστεί τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά blockbuster του Hollywood. Εντύπωση λοιπόν προκαλεί το γεγονός ότι αποφάσισαν να δημιουργήσουν για πρώτη φορά κινητό τηλέφωνο και μάλιστα με μια σημαντική καινοτομία: θα είναι το πρώτο "ολογραφικό" τηλέφωνο.

Η παραγωγή της "ιδιαίτερης" οθόνης του τηλεφώνου ενδεχομένως να περιορίσει την παραγωγή και κατά συνέπεια να επηρεαστεί η τιμή του. Παραδόξως, η Red δεν ανακοίνωσε κάτι για τις κάμερες, καθώς θα μπορούσε να μαγνητοσκοπεί σε 4Κ, 6Κ ή ακόμα και 8Κ. Επιπρόσθετα, αν η Red χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες της για τα χρώματα και τη δυναμική περιοχή, τότε ενδεχομένως να έχουμε κάποιο κινητό που θα αλλάξει τα δεδομένα.




Μερικές από τις ταινίες που έχουν γυριστεί με κάμερες της Red.

Απ' ό,τι φαίνεται θα έχει "επαγγελματική ολογραφική οθόνη" στις 5,7 ίντσες. Πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Η Red αναφέρει ότι η οθόνη που χρησιμοποιεί εξελιγμένη νανοτεχνολογία θα μπορεί να εστιάζει στην ίριδα, ώστε να εμφανίζει περιεχόμενο 2D, ολογραφικό και 3D. Πρόκειται για μοναδική καινοτομία και η εταιρεία έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται...

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν θύρα USB-C, microSD θύρα, αλλά θα μπορεί να λάβει και έξτρα εξαρτήματα, όπως έχουμε δει σε αρθρωτές συσκευές.

Το Hydrogen One της Red θα έχει λειτουργικό Android και η εταιρεία αναφέρει ότι θα δούμε χαρακτηριστικά, τα οποία "θα σβήσουν τα συμβατικά όρια". Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα επ' ακριβώς τι ακριβώς θα μπορεί να κάνει, έχουμε κάποια στοιχεία:

Δυνατότητα απεικόνισης 2D περιεχομένου σε full-screen ανάλυση
Δυνατότητα απεικόνισης ολογραφικού περιεχομένου Red Hydrogen 4-View μέσω αρχείων H4V
Δυνατότητα αναπαραγωγής stereo 3D αρχείων
Δυνατότητα αναπαραγωγής 2D και 3D AR/VR και MR Η Red αναφέρει ότι έχουν ένα πολύ ειδικό κομμάτι κώδικα, το οποίο αποκαλούν "αλγόριθμο H30", το οποίο μετατρέπει τον στερεοφωνικό ήχο σε πολυδιάστατο. Το παρομοιάζουν με 5.1 σε ακουστικά.

Η τιμή τους για προ-παραγγελία είναι στα 1.595 δολάρια για την έκδοση Τιτανίου και 1.195 δολάρια για Αλουμινένιο, χωρίς τους φόρους. To smartphone θα λανσαριστεί στις αρχές του 2018.




Το διαβάσαμε:http://www.zougla.gr/technology/phones-camera/article/hydrogen-one-to-proto-olografiko-kinito-ston-kosmo-apo-tin-red



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου