Έρχεται το WRC 7


Η Bigben και η Kylotonn ανακοίνωσαν την επιστροφή τους με το WRC 7. Τα δύο στούντιο ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, με τη σειρά να έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο τίτλος θα επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στα νέα οχήματα του WRC, ενώ θα προσφέρουν μια ακόμα πιο ακριβή, ρεαλιστική και extreme εμπειρία.


Ο τίτλος περιλαμβάνει και τα 13 rallies του WRC, ενώ θα περιλαμβάνονται οχήματα γνωστών οδηγών, όπως τα Ford Fiesta WRC του Sebastien Ogier, Citroen C3 WRC του Kris Meeke και Toyota Yaris WRC του Jari-Matti Latvala.To WRC 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2017 για PC, PlayStation 4 και Xbox One.


Το διαβάσαμε:http://www.zougla.gr/technology/gaming/article/erxete-to-wrc-7Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου