Εμφανίστηκαν νέα renders του iPhone 8


Γυαλί στο πίσω μέρος και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης για τη νέα ναυαρχίδα της Apple.

Οι φήμες για το επόμενο flagship της Apple δίνουν και παίρνουν και η ιστοσελίδα Engadget κατάφερε να εντοπίσει και να δημοσιεύσει μια σειρά από renders του iPhone 8. Ο σχεδιασμός τους έχει βασιστεί σε πληροφορίες από τη βιομηχανία των περιφερειακών και προσφέρει μια πρώτη οπτική στο πως αναμένεται να είναι το νέο smartphone της εταιρείας του Κουπερτίνο.

Σημαντική σημείωση στα του σχεδιασμού είναι η αλλαγή διάταξης στις δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Ακόμη, όπως φαίνεται το πίσω μέρος θα είναι σχεδιασμένο από γυαλί, κάτι που θα επιτρέπει την υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Όσον αφορά τώρα στη διαγώνιο της οθόνης, το μικρό μοντέλο θα ανέβει από τις 4.7 στις 5 ίντσες, ενώ το μεγάλο από τις 5,5 στις 5,8 ίντσες.

Η οθόνη στα νέα τηλέφωνα δεν θα πιάνει το μεγαλύτερο μέρος της μπροστινής επιφάνειας, αλλά συνολικά θα έχουμε μεγαλύτερο πάνελ και στα δύο μοντέλα.


Το διαβάσαμε:http://gr.pcmag.com/iphone-8-1/26667/news/emphanistekan-nea-renders-tou-iphone-8




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


http://koukouzelis.com.gr/
Κλίκ για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα...!

Τηλ: 2103457912 - 2284052260  (ώρες λειτουργείας κατ/των)
Skype: koukouzelis.market (24 ώρες)
E-Mail: kinfo@koukouzelis.com.gr


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου