Δείτε το πρώτο trailer του PES 2018! (VIDEO)


Δείτε το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε η Konami για το νέο Pro Evolution Soccer 2018
Η Konami ανακοίνωσε ότι το νέο PES 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε θα έχει νέο user interface, βελτιωμένους μηχανισμούς ελέγχου της μπάλας και πολλές ακόμα ανανεώσεις.

Το νέο PES 2018 αναμένεται να κυκλοφόρησε τόσο για κονσόλες προηγούμενης γενιάς, όσο και για νέας γενιάς, καθώς και στα PCs όπου σύμφωνα με την εταιρία η εμπειρία αναμένεται να είναι η ίδια με αυτή του PS4 και του Xbox One.Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 13 Ιουνίου που θα κυκλοφορήσει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που θα μας δωσει περισσότερα στοιχεία πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 14 Σεπτεμβρίου.


Το διαβάσαμε:http://www.newsit.gr/texnologia/deite-to-proto-trailer-toy-pes-2018/726347Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου