Σύντομα λανσάρεται το νέο Samsung Galaxy Folder με “νοσταλγική” σχεδίαση!


Μπρος ολοταχώς από την Samsung για το επίσημο πρώτο λανσάρισμα του πολυ-διαφημιζόμενου από φήμες και εικασίες αναδιπλούμενου κινητού της Galaxy Folder 2. Πηγές εκ των έσω του βιομηχανικού κλάδου λένε πως η νέα συσκευή των νοτιοκορεατών είναι κάτι το πραγματικό εντυπωσιακό και θα συνοδεύεται από έναν προηγμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη ανέπαφων συναλλαγών και της υπηρεσίας Samsung Pay, όλα αυτά θα γίνονται μέσω ασύρματης επικοινωνίας NFC.

“Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την ημερομηνία έναρξής του, αλλά το νέο τηλέφωνο θα ξεκινήσει την κυκλοφρία του σύντομα στην Κορέα”, μια δήλωσε από υπάλληλο τοπικού φορέα τηλεπικοινωνιών.

Αυτό το νέο smartphone θα φέρει το όνομα μοντέλου SM-W2017 και πιστοποιήθηκε πρόσφατα από το Consortium Wireless Power. Τώρα σύμφωνα με νεότερης φήμες, αυτό το νέο τηλέφωνο θα έχει διπλές οθόνες OLED 4,2 ιντσών μαζί με 64GB αποθηκευτικό χώρο. Ενεργειακά θα καλύπτεται η συσκευή από μια μπαταρία των 2300mAh, κύρια κάμερα 12MP και selfie κάμερα των 5MP. Το όλο πακέτο συμπληρώνεται από επεξεργαστή Snapdragon 430 των 64bit και πιστοποίηση προτύπου IP67.

Ζήτηση μάλλον θα έχει αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι ελάχιστοι αυτοί που θα το γλυκοκοιτάξουν, κυρίως οι νοσταλγοί παλαιότερων εποχών, εσείς πως το βλέπετε;



Το διαβάσαμε:https://techingreek.com/syntoma-lansarete-to-neo-samsung-galaxy-folder-me-nostalgiki-schediasi/





Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου