Η Sharp παρουσιαζει τη δικη της προταση για κινητο με αναδιπλουμενη οθονη (VIDEO)


Οι αναδιπλούμενες οθόνες είναι το νέο μεγάλο στοίχημα των τεχνολογικών κολοσσών.

Η Sharp, η εταιρεία που είχε παρουσιάσει το 2014 πρώτο κινητό χωρίς bezels (Sharp Aquos Crystal), κατοχύρωσε πριν από λίγο καιρό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα αναδιπλούμενο smartphone.

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αυτό το πρωτότυπο σε «λειτουργία».


Το αναδιπλούμενο smartphone της Sharp λέγεται ότι διαθέτει οθόνη 6,18 ιντσών τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 1440 x 3040 pixels.

Η Sharp υποστηρίζει ότι η συσκευή «αντέχει» για 300 χιλιάδες «folding cycles» και επομένως η αντοχή στον χρόνο δεν αποτελεί θέμα.

Ένα στέλεχος της εταιρείας πιστεύει ότι θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση για την συσκευή, καθώς υπερέχει στον τομέα της φορητότητας σε σχέση με άλλα προϊόντα του είδους.

Δείτε το βίντεο!




Το διαβάσαμε:http://tinyurl.com/yywdz9tb





Ας κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους!


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού.






Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !



Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου