Μυθος ή πραγματικοτητα: Λευκα και σκουρα ρουχα δεν μπαινουν μαζι στο πλυντηριο


Σε όλους μας αρέσει να «κόβουμε λίγο δρόμο» - ειδικά όταν πρόκειται να γλιτώσουμε χρόνο σε επαναληπτικές δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές, αλλά δεν μπορούμε και να τις αποφύγουμε. Όπως για παράδειγμα… το πλυντήριο.

Τα πράγματα, βέβαια, είναι πιο εύκολα απ ‘ ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια. Καινούργια πλυντήρια έχουν βγει στην αγορά – όπως και καινούργια απορρυπαντικά – που υπόσχονται πως μπορούν να καθαρίσουν τα ρούχα σας το ίδιο καλά είτε χρησιμοποιείτε ζεστό είτε κρύο νερό. Μήπως μπορούν, λοιπόν, να μπουν και τα λευκά με τα σκούρα ρούχα στο πλυντήριο και να καθαρίσουν εξίσου καλά; 

Η απάντησή μας είναι η εξής: ο καλύτερος τρόπο για να βάζετε πλυντήριο είναι αυτός που σας δίδαξε η μητέρα σας. Τα λευκά με τα σκούρα ρούχα δεν πρέπει να μπαίνουν μαζί – δείτε παρακάτω γιατί!


https://koukouzelis.com.gr/emprosthias-fortosis/9886-samsung-ww80m644opw.htmlΤα λευκά πρέπει να πλένονται σε ζεστό νερό Ακόμα και αν έχετε το καλύτερο απορρυπαντικό που υπόσχεται πως μπορεί να καθαρίσει τα ρούχα σας σε κρύο νερό, τα λευκά ρούχα πρέπει να πλένονται σε ζεστό. Η βρωμιά έχει την τάση να κάθεται στα ρούχα που δεν πλένονται σε ζεστό νερό, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στα λευκά. Επίσης αρκετά λευκά έχουν υφάσματα που πρέπει να πλένονται σε ζεστό νερό για λόγους υγείας.

Τα σκούρα πρέπει να πλένονται σε κρύο νερό Η ιδέα του να πλύνετε σκούρα και λευκά μαζί σε ζεστό νερό χρησιμοποιώντας χρωμοπαγίδες μπορεί να σας ακούγεται καλή. Σε βάθος χρόνου, όμως, αυτός ο δρόμος θα σας αφήσει με ρούχα που δεν είναι μεν βαμμένα, αλλά τα χρώματά τους είναι ξεθωριασμένα. Το κρύο νερό αποτρέπει τέτοιες καταστάσεις και διατηρεί τα χρώματα των ρούχων σας ζωντανά για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να χωρίζετε τα ρούχα σας Εκτός από το θέμα του χρώματος υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να πλένετε ξεχωριστά τα σκούρα και τα λευκά. Ένας από αυτούς είναι πως οι διαφορετικοί τύποι ρούχων αντιδρούν διαφορετικά στο καθάρισμα. Για παράδειγμα, αν πλένετε βαριά ρούχα όπως τζιν με ευαίσθητα κομμάτια όπως τα βαμβακερά, δημιουργείται τριβή κατά το πλύσιμο με αποτέλεσμα τα βαμβακερά σας να φθείρονται.

Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεται και πλένετε τα ρούχα σας διαχωρίζοντας τα λευκά από τα σκούρα. 

Σε βάθος χρόνου είναι κάτι που θα σας γλιτώσει χρόνο και χρήματα.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/uBPX14

Ας κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους!


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού.


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου