Ενα Υπεροχο Χειροποιητο Δωρο για Ολους τους Φιλους σας


Tώρα που στις γιορτές θα καλέσετε αρκετό κόσμο, σίγουρα θα ψάχνετε να βρείτε ένα μικρό και πρωτότυπο δωράκι για να κάνετε στους φίλους. 
Εμείς σας έχουμε ένα δωράκι το οποίο θα αρέσει σε όλους, είναι οικονομικό και θα χρειαστείτε μόλις 15 λεπτά για να το φτιάξετε μόνοι σας.


Για να φτιάξετε το βαζάκι για σπα θα χρειαστείτε 
  • 1/2 φλ. βρώμη
  • 2 φλ. γάλα σε σκόνη (το οποίο όταν λιώνει μέσα στο ζεστό νερό έχει καταπραϋντική δράση)
  • 1/2 φλ. αλάτι epsom (το οποίο διώχνει το στρες και μαλακώνει τους μύες)
  • 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα.

Ξεκινήστε βάζοντας τη βρώμη στο μπλέντερ και χτυπώντας την μέχρι να γίνει σκόνη.

Βάλτε σε ένα μπολ τη βρώμη, το αλάτι, το γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε.

Προσθέστε τις 20 σταγόνες λεβάντας και ανακατέψτε ξανά.

Βάλτε το μείγμα σε ένα όμορφο γυάλινο βαζάκι, δέστε το και με έναν όμορφο γιορτινό φιόγκο και το δώρο σας είναι έτοιμο για να ενθουσιάσει τους φίλους σας.





Το διαβάσαμε:https://goo.gl/oUSRhe


HIGHLIGHTS Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ευχαριστηθούν περισσότερο ένα δώρο το οποίο θα είναι φτιαγμένο από τα χεράκια σας. Χρειάζεστε μόνο 15 λεπτά για να φτιάξετε το δωράκι σας. Κάντε δώρο το υπέροχο αυτό χαλαρωτικό μείγμα σε όλες τις φίλες σας. Θα ενθουσιαστούν. 





Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !






Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου