ΝΕΑ Πλυντήρια TWINWash™







Πλυντήρια TWINWash™

Τα νέα, καινοτόμα πλυντήρια LG TWINWash™ της LG επιτρέπει το πλύσιμο και το στύψιμο δύο διαφορετικών φορτίων ρούχων ταυτόχρονα, σε δυο ξεχωριστούς κάδους.




Ο κύριος κάδος επιτρέπει πλύση μεγαλύτερου φορτίου με τεχνολογία ατμού, ενώ ο μικρός κάδος είναι ιδανικός για τα ευαίσθητα υφάσματα και τα μικρά είδη που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.


Το μόνο που έχετε πλέον να κάνετε εσείς, είναι να αποφασίσετε πώς θα περάσετε τον επιπλέον ελεύθερό σας χρόνο.





Με το νέο LG TWINWash™, τώρα μπορείτε να πλύνετε δυο διαφορετικά φορτία ρούχων ταυτόχρονα. Το σύστημα διπλής φόρτωσης TWINWash™ της LG σας προσφέρει δυο διαφορετικούς κάδους έτσι ώστε να μπορείτε να πλένετε ταυτόχρονα δύο φορτία ρούχων με ξεχωριστές ανάγκες πλύσης, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. 






Τόσο τα πλυντήρια, όσο και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια TWINWash™ της LG υπόσχονται ανθεκτικότητα, λιγότερους κραδασμούς και θορύβους λειτουργίας καθώς και βέλτιστη απόδοση πλύσης ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα.


Το TWINWash™ Mini, δηλαδή το mini πλυντήριο με τη μορφή συρταριού, διαθέτει ειδικά προγράμματα για μικρά είδη και για ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ παράλληλα η τεχνολογία TrueStream™ του κανονικού πλυντηρίου, διευκολύνει τη ζωή σας, μειώνοντας τα αλλεργιογόνα κατά 99%. 




Ταυτόχρονα, η τεχνολογία SmartThinQ™ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από απόσταση την εξέλιξη της πλύσης σας και την κατανάλωση ενέργειας. 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ  150€   (1)

 

Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο ρούχων FH495BDN2 12 κιλών και το F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους.Χωρητικότητα Πλύσης: 12 kg+ 2 kg Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 64 & 37 x 60 x 70 Miniwasher Ενεργειακή Κλάση: Α+++-55% 
Στροφές: 1400 Πλάτος: 60 cm    1298€





Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο ρούχων FH4G1BCS2 12 κιλών και το F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους.
Χωρητικότητα Πλύσης: 12 kg & 2 kg Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 64 & 37 x 60 x 70 Miniwasher Ενεργειακή Κλάση: Α+++-60% 

Στροφές: 1400 Πλάτος: 60 cm    1549€



 
Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο-στεγνωτήριο FH695BDH2N χωρητικότητας 12 κιλών στην πλύση και 8kg στο στέγνωμα και το F8K5XN3 MiniWash 2kg για ταυτόχρ. πλύσεις σε δύο κάδους. Χωρητικότητα Πλύσης: 12 kg+2 kg Χωρητικότητα για στέγνωμα: 8 kg Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 x 60 x 64 Ενεργειακή Κλάση: A Πρόγραμμα Ατμού/Oxygen: Ατμού   1438€




https://koukouzelis.com.gr/twinwash/9810-lg-twin-wash-f4j7vy2wd-f8k5xn3-miniwash-9kg2kg.html

Το Twin Wash της LG αποτελείται από το πλυντήριο F4J7VY2WD χωρητικότητας 9 κιλών και το F8K5XN3 MiniWash 2 κιλών για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους. Χωρητικότητα Πλύσης: 9 kg & 2 kg Dιαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β): 85 χ 60 χ 56 & 37 x 60 x 70 (Miniwasher) Ενεργειακή Κλάση: Δεν διαθέτει Στροφές: 1400 Πλάτος: 60 cm   998€





Γνωρίστε όλες τις καινοτόμες οικιακές συσκευές υψηλής αισθητικής LG, που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.



https://koukouzelis.com.gr/473-twinwash


(1) Η LG προσφέρει «Φροντίδα κάθε στιγμή» και δωροεπιταγή για τα INTERSPORT με τη νέα προωθητική ενέργεια για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια TWINWash™
Η LG θέλει να σου προσφέρει «Φροντίδα κάθε στιγμή» και είναι αποφασισμένη να το καταφέρει με κάθε τρόπο! Να, πάρε για παράδειγμα τη νέα προσφορά: Επέλεξες να αγοράσεις ένα πλυντήριο ή πλυντήριο-στεγνωτήριο LG TWINWash™; Έχεις δώρο! Και όχι ό,τι κι ό,τι, αλλά μια δωροκάρτα INTERSPORT αξίας έως 150€ για να αγοράσεις από το αγαπημένο κατάστημα τα αθλητικά ρούχα (και όχι μόνο) που θα γεμίζουν το νέο σου πλυντήριο!
Η νέα LG προσφορά ισχύει από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου και αφορά στην αγορά των παρακάτω μοντέλων: F4J7VY2WD + F8K5XN3, FH4G1BCS2 + F8K5XN, FH695BDH2N + F8K5XN3, FH495BDN2 + F8K5XN3
Κι αν αναρωτιέσαι «τι είναι το TWINWash™;» να σου πούμε ότι πρόκειται για μια καινοτομία της LG, η οποία δημιούργησε πλυντήρια που διαθέτουν δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και τον δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντάς σου την δυνατότητα να πλύνεις τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις ταυτόχρονα! Έτσι, η ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων σε δύο διαφορετικούς κάδους εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια ενώ μπορεί να φιλοξενήσει παράλληλα ρούχα και υφάσματα με ξεχωριστές ανάγκες.
Τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια TWINWash™ της LG σου υπόσχονται ανθεκτικότητα αλλά και ησυχία καθώς έχουν λιγότερους κραδασμούς και θορύβους λειτουργίας! Η καλύτερη απόδοση πλύσης που διαθέτουν είναι ιδανική για τα πιο ευαίσθητα ρούχα σου ενώ το TWINWash™ Mini, δηλαδή το mini πλυντήριο με τη μορφή συρταριού, διαθέτει ειδικά προγράμματα για μικρά είδη και για ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι για την εξέλιξη της πλύσης και την ενέργεια που καταναλώνεις καθώς η τεχνολογία SmartThinQ™ επιτρέπει την παρακολούθηση τους από απόσταση.
Κι αν τώρα αναρωτιέσαι «Μα πώς ζω τόσο καιρό χωρίς TWINWash™!», σταμάτα να αναρωτιέσαι, γιατί –όπως είπαμε– η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι τις 15/11/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ μπορείς να διεκδικήσεις το δώρο σου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.
Πώς; Απλά: θα πρέπει να καλέσεις στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσεις σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο link: https://www.lg.com/gr/support/..., το οποίο θα σου δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και η αποστολή της δωροεπιταγής θα γίνεται με courier στο χώρο σου.
Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ: https://www.lg.com/gr/promotion/Promo_Twinwash_Intersport/terms.html






Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου