Τελος στα πλαστικα μπουκαλια με τις σφαιρες νερου! [VIDEO]


Ξεχάστε τις πλαστικές συσκευασίες και τα πλαστικά μπουκάλια νερού! Βρετανική εταιρεία δημιούργησε σφαίρες νερού που σώζουν τον πλανήτη.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο κακό κάνουν στο περιβάλλον μας οι πλαστικές συσκευασίες και τα αναρίθμητα πλαστικά μπουκάλια που καταναλώνονται καθημερινά; Αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσπαθεί να περιορίσει η βρετανική εταιρεία Skipping Rock Labs.

Ποια είναι όμως η βιοδιασπώμενη εναλλακτική λύση στα πλαστικά μπουκάλια; Ονομάζεται Ooho! και πρόκειται για μία σφαίρα νερού βιοδιασπώμενη και βρώσιμη συσκευασία από εκχύλισμα φυκιών. Περιλαμβάνει στο εσωτερικό του ένα μείγμα αλγινικού νατρίου, που λαμβάνεται από καφέ φύκια και χλωριούχο ασβέστιο.

Πώς το κατάφεραν αυτό; Ακολούθησαν τη μέθοδο της ζελατινοποίησης. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται στη μαγειρική για την μετατροπή υγρών σε gel και σε αυτήν την περίπτωση ήταν η ιδανική λύση για την σφαιροποίηση του νερού.

Μπορεί ο καθένας να το καταναλώσει απλά αφαιρώντας το διαφανές περιτύλιγμά του και μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης γεύσεων και χρωμάτων. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι ότι είναι φθηνότερο από το πλαστικό με πέντε φορές λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και εννέα φορές λιγότερη ενέργεια.

Μια εναλλακτική λύση που έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα 1 δισεκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια που καταλήγουν στον ωκεανό κάθε χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

 

Το διαβάσαμε:https://goo.gl/QBPy8h
Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου