Πως να καθαρισετε και να απολυμανετε εσωτερικα το πλυντηριο πιατων [VIDEO]


Μπορεί το πλυντήριο πιάτων να είναι μια συσκευή που καθαρίζει άλλα πράγματα, ωστόσο... δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρειάζεται και το ίδιο ένα καλό καθάρισμα συχνά-πυκνά.

Promotion
http://koukouzelis.com.gr/-/8692-bosch-00311610.html
Ο τακτικός καθαρισμός στο πλυντήριο πιάτων δεν το κάνει απλά πιο αποτελεσματικό στην λειτουργία του (δηλαδή τον καθαρισμό των πιάτων, των ποτηριών κλπ), αλλά επεκτείνει και τη διάρκεια ζωής του σε καλή λειτουργία.
Μόλις ακολουθήσετε το παρακάτω κόλπο, το πιο πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε με τη διαφορά στο πόσο καθαρό θα φαίνεται το εσωτερικό του πλυντηρίου.

Ακολουθήστε αυτά τα 3 απλά βήματα για να καθαρίσετε το πλυντήριο πιάτων:

Τραβήξτε προς τα έξω κάτω το επάνω ράφι σας και βεβαιωθείτε ότι ο αποχετευτικός σωλήνας του πλυντηρίου δεν έχει βρωμιές και άλλα υπολείμματα, τα οποία ίσως μπλοκάρουν την έξοδο των νερών.

Τοποθετήστε ένα μπολ ή άλλο δοχείο στο επάνω ράφι. Γεμίστε το με λευκό ξύδι. Μην βάλετε τίποτα άλλο μέσα, κλείστε την πόρτα και βάλτε το άδειο πλυντήριο πιάτων να εκτελέσει έναν πλήρη κύκλο πλυσίματος στην ρύθμιση με το πιο καυτό νερό.

Αφότου ολοκληρωθεί αυτό, βγάλτε το δοχείο (το οποίο πλέον θα έχει γεμίσει με νερό) και πασπαλίστε μια χούφτα μαγειρική σόδα στον πάτο του πλυντηρίου πιάτων. Κλείστε την πόρτα και ξαναβάλτε να τρέξει το ίδιο πρόγραμμα με πριν.

Δείτε και το Video



Με αυτό το κόλπο, το πλυντήριο θα καθαρίσει με απίστευτο τρόπο, ενώ το ξύδι και η μαγειρική σόδα προσφέρουν και έξτρα φυσική απολύμανση.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/4SFrJi





Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου