Πως να μην μενουν στα ρουχα λεκεδες απο απορρυπαντικα


Promotion
http://koukouzelis.com.gr/emprosthias-fortosis/9351-bosch-wuq28460eu-8kg.htmlΈνα συχνό πρόβλημα που παρατηρείται όταν... πλένουμε τα ρούχα στο πλυντήριο είναι ότι μένουν σημάδια από απορρυπαντικά και μαλακτικά.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει κάποιες φορές από δικό μας λάθος και επομένως διορθώνεται. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα αν συμβαίνει και σε εσάς.

Αν στα ρούχα σας βλέπετε σημάδια από απορρυπαντικό, πιθανόν βάζετε παραπάνω ποσότητα απ' όσο πρέπει. 
Θα πρέπει να βάζετε την προβλεπόμενη δοσολογία και όχι περισσότερο επειδή νομίζετε ότι έτσι θα καθαρίσουν τα ρούχα. 
Επιπλέον μην υπερφορτώνετε τον κάδο του πλυντηρίου γιατί τότε το απορρυπαντικό δεν διαλύεται σωστά στο νερό και το νερό δεν κυκλοφορεί άνετα ανάμεσα στα ρούχα.

Το ίδιο συμβαίνει και με το μαλακτικό. Φροντίστε να βάζετε όση ποσότητα πρέπει και όχι περισσότερη για να μην μυρίσουν καλύτερα τα ρούχα. Θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα ενώ κάποια υφάσματα ίσως αποκτήσουν λεκέδες από αυτό. Τέλος, να επιλέγετε το σωστό πρόγραμμα πλύσης ανάλογα με το χρώμα και το ύφασμα των ρούχων σας.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/5D48XE

Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου