Τρια βηματα για σωστη λειτουργια του κλιματιστικου το χειμωνα

 

Απλές και χρήσιμες συμβουλές... Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χρησιμοποιούν το κλιματιστικό για τη θέρμανσή τους κατά τη διάρκεια του χειμώνα αντί για καλοριφέρ.

Πρόκειται, πράγματι, για μια συσκευή που μπορεί να ζεστάνει το χώρο, αλλά θα πρέπει μα τηρούνται κάποια βασικά βήματα για να έχει καλή απόδοση και να μην χρειάζεται να καίει περισσότερο ρεύμα.

Δείτε τρία σημαντικά βήματα για την καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού σας

1. Φροντίστε ώστε να είναι ανεμπόδιστη η διάχυση του αέρα από το κλιματιστικό
Οτιδήποτε μπορεί να διακόπτει την ομαλή διάχυση του αέρα από το κλιματιστικό, όπως κάποιο ψηλό έπιπλο ή ράφι, θα πρέπει να μετακινηθεί.

2. Ρυθμίστε στην κατάλληλη θέση τα πτερύγια κατεύθυνσης αέρος του κλιματιστικού
Η κατεύθυνση του αέρα θεωρείτε ιδιαίτερα σημαντική για την σωστή απόδοση του κλιματιστικού. Ρυθμίζοντάς τη προς τα πάνω ο χώρος θα ζεσταίνεται καλύτερα.

3. Κλείστε τις πόρτες των δωματίων που υπάρχει κλιματιστικό
Είναι πάρα πολύ σημαντικό να απομονώνουμε το χώρο όπου βρίσκεται το κλιματιστικό και να κλείνουμε τις πόρτες των υπνοδωματίων Σε αντίθεση με τα θερμαντικά σώματα, δυστυχώς, το κλιματιστικό δεν έχει τη δυνατότητα να επιτύχει μια σταθερή θερμοκρασία για όλους τους χώρους του σπιτιού. Είναι λοιπόν προτιμότερο να ζεσταίνετε το κάθε δωμάτιο χωριστά.



Το διαβάσαμε:https://goo.gl/serj9V



Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου