Γιατι δεν πρεπει να στεγνωνετε τα ρουχα μεσα στο σπιτι


Το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι ενέχει κίνδυνο για την υγεία σας, σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την Σχολή Αρχιτεκτόνων Mackintosh στην Σκωτία.

Στην έρευνα για το στέγνωμα ρούχων μέσα σε δωμάτια αποδείχτηκε ότι πολλά σπίτια είχαν πάρα πολλή υγρασία στους εσωτερικούς τους χώρους. Έως ένα τρίτο αυτής της υγρασίας αποδίδεται στο γεγονός ότι κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να απλώνουν τα φρεσκοπλυμμένα ρούχα τους για στέγνωμα μέσα στο σπίτι με τα παράθυρα κλειστά λόγω βροχής/παγωνιάς.

Οι ερευνητές προτρέπουν -μέσα από την έρευνά τους- τους κατασκευαστές σπιτιών να προβλέπουν ειδικούς χώρους στο σπίτι, όπου οι κάτοικοι θα μπορούν να απλώνουν τα ρούχα τους χωρίς να έχουν προβλήματα υγείας.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/ZT1pjr



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου