Οι δύο βασικές συμβουλές για εύκολο σιδέρωμα


Το σιδέρωμα είναι μια από τις πιο χρονοβόρες και κουραστικές δουλειές του σπιτιού...

Σε μια δύσκολη καθημερινότητα, ωστόσο, πάντα υπάρχουν μικρές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να γίνουν όλα πιο εύκολα. Για παράδειγμα, στο σιδέρωμα μπορείτε να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα για να κάνετε λιγότερο χρονο και να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω δύο βασικές συμβουλές...

1. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό όταν σιδερώνετε
Μπορεί να έχετε ακούσει πως επιτρέπεται να βάζετε ό,τι νερό θέλετε μέσα στο σίδερό σας (κρύο ή ζεστό), αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αν θέλετε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με αυτή τη βαρετή οικιακή δουλειά. Βάλτε στο σίδερό σας ζεστό νερό (ή αποσταγμένο). Το ζεστό νερό έχει την ιδιότητα να σταματάει την απόφραξη των τρυπών του σίδερου και έτσι ο ατμός και το νερό βγαίνουν, πιο εύκολα και τα ρούχα σιδερώνονται στο μισό χρόνο.

2. Ακολουθήστε τη σωστή τεχνική
Το σιδέρωμα για να γίνεται γρήγορα θέλει σωστή τεχνική. Αυτό σημαίνει:
Σιδερώνουμε πάντα σε παράλληλη τροχιά και ποτέ με κυκλικές κινήσεις.
Πρώτα τα στριφώματα, τους γιακάδες και τα μανίκια.
Τα μαύρα και τα σκουρόχρωμα σιδερώνονται πάντα από την ανάποδη μεριά.
Στα ευαίσθητα ρούχα βάζουμε μια λεπτή πετσέτα.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/G4w4c8Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου