Κάθε πότε και πώς πρέπει να καθαρίζουμε την τοστιέρα


Η τοστιέρα είναι μια από τις ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιείται καθημερινά σε...
κάποια σπίτια ακόμη και περισσότερες από μία φορές.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το κάθε πότε πρέπει αυτή να καθαρίζεται και με ποιο τρόπο. Οι περισσότεροι δεν την καθαρίζουν μετά από κάθε χρήση, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πάνω στις πλάκες της υπολείμματα τροφών και λίπη.

Αρχικά, λοιπόν, θα πρέπει να καθαρίζετε την τοστιέρα μετά από κάθε χρήση ακόμη και αν βιάζεστε. Αν έχετε τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά. Ρίξτε τις πλάκες μέσα σε μια λεκάνη την οποία θα έχετε πρώτα γεμίσει με χλιαρό νερό και ελάχιστο πράσινο σαπούνι. Τρίψτε ελαφρά με τα χέρια σας. ξεπλύντε τις και αφήστε τις να στεγνώσουν πολύ καλά πριν τις τοποθετήσετε και πάλι στη συσκευή. Πριν κάνετε το οτιδήποτε μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης.

Αν τώρα οι πλάκες δεν είναι αποσπώμενες καθαρίστε τις μετά από κάθε χρήση με ένα βρεγμένο πανί ή βρεγμένο χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα υπολείμματα πιο εύκολα. Αν αυτά επιμένουν ή αν έχετε ψήσει κάτι που άφησε λίπη βρέξτε μια μαλακή παλιά οδοντόβουρτσα με ζεστό νερό και τρίψτε απαλά με αυτή τα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε.

Το διαβάσαμε:https://goo.gl/twwEyQΜπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου