Apple: Πάνω από 1000 ευρώ το νέο εξελιγμένο iPhone X (VIDEO)


Με τιμή που αναμένεται να κινηθεί σε επίπεδα άνω των 1.000 ευρώ η Apple παρουσίασε στο Σαν Φρανσίσκο και στο αμφιθέατρο που φέρει το όνομά του ιδρυτή της Στιβ Τζομπς, τα νέα της iPhone.

Το iPhone X είναι μία ειδική επετειακή έκδοση για τα 10 χρόνια κυκλοφορίας της σειράς, ενώ τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι στην ουσία οι αναβαθμίσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα.

Στα κυριότερα χαρακτηριστικά τους τα νέα smart phone διαθέτουν:

- Το iPhone X θα έχει οθόνη OLED 5,8 ιντσών και κυρτά άκρα.

- Θα έχει 3GB μνήμης RAM, όσο και το iPhone 8 Plus, καθώς και εξαπύρηνο επεξεργαστή.

- Απομακρύνεται το κεντρικό πλήκτρο και αντικαθίσταται από ένα εικονικό στην επιφάνεια εργασίας, που θα συνοδεύεται επίσης από νέο πίνακα εργαλείων.

- Η συσκευή θα ξεκλειδώνει με το νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου «Face ID».

- θα διαθέτε τουλάχιστονι μία κάμερα 12 megapixel στην πίσω πλευρά και μία selfe κάμερα 7 megapixel στην μπροστά πλευρά. Σύμφωνα με τις διαρροές, οι πίσω κάμερες θα είναι δύο.

- Το πίσω μέρος της συσκευής θα αποτελείται από γυαλί αντί του αλουμινίου που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα.

- θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO











Το διαβάσαμε:https://www.madata.gr/diafora/technology/577083.html


Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου