Ξεκίνησε η ευρεία διάθεση του New Release Radio της Google


Άλλη μια πλατφόρμα για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική.
Η Google ανακοίνωσε την διάθεση του New Release Radio, μιας νέας πλατφόρμας, η οποία θα λειτουργεί με τη λογική του ραδιοφώνου και θα προσφέρει στον ακροατή μερικά από τα αγαπημένα του κομμάτια. Η playlist θα είναι διαφορετική για κάθε χρήστη και θα δημιουργείται βάσει του ιστορικού του.

Το New Release Radio έχει εμφανιστεί εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά είχε παρουσιαστεί ως υπηρεσία αποκλειστική για χρήστες συσκευών Samsung.

Όπως φαίνεται, μετά τις σχετικές παρατηρήσεις που έγιναν από τους πρώτους χρήστες, η υπηρεσία έχει ανοίξει για όλους και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε κατεβάζοντας την σχετική εφαρμογή από το Google Play.


Το διαβάσαμε:http://gr.pcmag.com/mousike-sundrometike-uperesia/27502/news/ksekinese-e-eureia-diathese-tou-new-release-radio-tes-google



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου