Τα “έξυπνα” γυαλιά του Snapchat κυκλοφορούν στην Ευρώπη! (VIDEO)Τα Snapchat Spectacles, τα “έξυπνα” γυαλιά που κυκλοφόρησε το Snapchat στις ΗΠΑ είναι πλέον διαθέσιμα και στην αγορά της Ευρώπης
Η μεγάλη ζήτηση των “έξυπνων” γυαλιών Spectacles που κυκλοφόρησε το Snapchat στις ΗΠΑ, έκανε την εταιρία να τα κυκλοφορήσει πλέον το δημοφιλές προϊόν της και στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Τα Spectacles θα κοστίζουν €149.99 και θα πωλούνται μέσω μετακινούμενων αυτόματων πωλητών που θα βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης σε διαφορετικά σημεία κάθε μέρα.Με τα “έξυπνα” γυαλιά αυτά, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει βίντεο μέγιστης διάρκειας 10 δευτερολέπτων και να το ανεβάσει απευθείας στο λογαριασμό του στο Snapchat χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει το smartphone του.


Το διαβάσαμε:http://www.newsit.gr/texnologia/ta-eksypna-gyalia-toy-snapchat-kykloforoyn-stin-eyropi/730506Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου