iPad Pro 10,5 ιντσών και νέο iPad Pro 12,9 ιντσών λανσάρει η Apple


Με τη δύναμη του A10X Fusion και του iOS 11

Δύο νέα iPad Pro πρόκειται να αρχίσει να διαθέτει άμεσα η Apple, βελτιώνοντας τη διαθέσιμη επιφάνεια της οθόνης, την ανάλυση, την επεξεργαστική ισχύ τους και τις κάμερες. Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο iPad Pro με διαγώνιο 10,5 ίντσες και το δεύτερο iPad Pro 12,9 ιντσών με οθόνη της πρωτοεμφανιζόμενης τεχνολογίας ProMotion, με το τσιπ A10X Fusion και το σύστημα καμερών του iPhone 7. Αμφότερα θα αναβαθμιστούν σε iOS 11, όταν η νέα έκδοση κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017.


Σε αυτά τα νεότερα iPad Pro πρωτοεμφανίζεται η τεχνολογία ProMotion, η οποία αναλαμβάνει να προσαρμόσει το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης έως και τα 120 Hz ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του περιεχομένου που προβάλλεται, είτε πρόκειται για κείμενο, είτε για εικόνα ή βίντεο. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει επίσης την καλύτερη απόκριση στο πενάκι της Apple (20 χιλιοστά του δευτερολέπτου latency), το Apple Pencil, που διατίθεται ξεχωριστά, για ζωγραφική, σχέδιο ή χειρόγραφες σημειώσεις στα iPad Pro.





H οθόνη έχει αντιανακλαστική επίστρωση και υποστηρίζει την τεχνολογία True Tone για την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων (της ισορροπίας του λευκού) ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος, ενώ η Apple σημειώνει ότι η γκάμα των χρωμάτων που μπορεί να αποδώσει εμπλουτίζεται.

Σε ότι αφορά στην επεξεργαστική ισχύ, η Apple συγκρίνει το A10X Fusion με τα ταχύτερα λάπτοπ που κυκλοφορούν σήμερα. Το τσιπ αυτό είναι ικανό να αναλάβει την απαιτητική επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο ανάλυσης 4Κ, να αποδώσει γραφικά 3D και να υποστηρίξει απαιτητικά παιχνίδια, χάρη σε ένα τσιπ κεντρικής επεξεργασίας με έξι πυρήνες και επεξεργασίας γραφικών (GPU) με 12 πυρήνες. Η CPU του είναι 30% καλύτερη και η GPU του 40% ταχύτερη από το A9X, σημειώνει η Apple, ενώ η αυτονομία της συσκευής είναι μια ημέρα.

Τα iPad Pro μπορούν να αναλάβουν τη λήψη και την επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο επαγγελματικής ποιότητας χάρη στην εμπρόσθια και την πίσω κάμερα που έχει και το iPhone 7 -12Mpixel με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, 7Mpixel FaceTime HD.



Επίσης, η Apple έχει ενσωματώσει στα νέα iPad Pro ένα ηχητικό σύστημα με τέσσερα ηχεία για την βέλτιστη απόδοση του ήχου προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Τα νέα μοντέλα υποστηρίζουν το ταχύτερο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας (Wi Fi 802.11ac) και το πρότυπο LTE Advanced για την αξιοποίηση των διαθέσιμων δικτύων κινητής τηλεφωνίας, όπου αυτά υπάρχουν.

Αμφότερα φέρουν ένα βελτιωμένο σύστημα αναγνώρισης του δακτυλικού αποτυπώματος (TouchID) για το ξεκλείδωμα της συσκευής και την πραγματοποίηση αγορών από το App Store, το iTunes Store και το iBooks Store της Apple αλλά και για αγορές με το Apple Pay.

Το νέα μοντέλα θα αναβαθμιστούν το φθινόπωρο στο iOS 11 το οποίο φέρνει στα iPad τη δυνατότητα μετακίνησης αρχείων με έναν τρόπο οικείο: Με το Files app στο iOS 11 ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει αρχεία -κειμένου, φωτογραφιών κ.ά.- με drag and drop από το ένα app στο άλλο.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά του iOS 11 είναι:
Tο Dock, το οποίο μπορεί να διαμορφώσει ο χρήστης σύμφωνα με τις ανάγκες του: να τοποθετήσει εκεί τα app ή τα αρχεία που χρησιμοποιεί συχνά
Βελτιωμένο multitasking, με τη δυνατότητα να εκτελούνται ταυτόχρονα περισσότερα από ένα app, ορατά είτε σε "Split View" ή, "Slide Over"
Με το Files app, ο χρήστης βλέπει ένα δέντρο των αρχείων του που είναι αποθηκευμένα τοπικά, στο iCloud Drive ή σε άλλες υπηρεσίες στο cloud, όπως στο Box, στο Dropbox κ.ά.
MultiTouch Drag and Drop για την μεταφορά κειμένου, φωτογραφιών ή αρχείων από το ένα app στο άλλο
Document Scanner στο Notes για το σκανάρισμα πολυσέλιδων εγγράφων με ειδική επεξεργασία για τη βελτίωση της ψηφιοποίησής τους
Καλύτερη υποστήριξη του Apple Pencil ώστε ο χρήστης να μπορεί να σημειώνει με αυτό δίπλα σε ψηφιακό κείμενο στις εφαρμογές Notes και Mail
Υποστήριξη του Instant Markup, για την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων, τις σημειώσεις σε PDF ή τη ζωγραφική σε screenshot καθώς και μια νέα λειτουργία το Instant Note που ανοίγει αυτόματα την εφαρμογή των σημειώσεων από την οθόνη κλειδώματος απλά χτυπώντας το Apple Pencil στην οθόνη. Εφικτή είναι επίσης η αναζήτηση χειρόγραφων σημειώσεων.
Οι τιμές των νέων μοντέλων Στις ΗΠΑ, το iPad Pro 10,5 ιντσών θα πωλείται αντί 649 δολαρίων στην έκδοση Wi-Fi με 64GB. Θα κυκλοφορήσει επίσης μοντέλο με υποστήριξη Cellular αντί 779 δολαρίων, επίσης με χωρητικότητα 64GB.

Το μεγαλύτερο iPad Pro 12,9 ιντσών θα πωλείται στις ΗΠΑ αντί 800 περίπου δολαρίων (64GB, WiFi) ή στα 930 περίπου δολάρια για την έκδοση Cellular.

To Apple Pencil θα πωλείται ξεχωριστά αντί 100 περίπου δολαρίων. Επίσης θα διατεθεί ένα Smart Keyboard (160 δολάρια για το iPad Pro των 10,5 ιντσών και 170 δολάρια για το iPad Pro 12,9 ιντσών).


Το διαβάσαμε:http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500147756



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου