Το κόλπο με την ηλεκτρική σκούπα για να αρωματίσετε το σπίτιAν θέλετε το σπίτι σας να μοσχοβολάει όλη τη μέρα, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αποσμητικά χώρου...

Υπάρχει ένας τρόπος να αρωματίσετε τους χώρους του σπιτιού ενώ τους καθαρίζετε με την ηλεκτρική σκούπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γεμίσετε το σάκο της σκούπας με τα σωστά υλικά και να ξεκινήσετε το καθάρισμα με ένα εντυπωσιακά αποτελέσματα.


http://koukouzelis.com.gr/148-skoupes

Δείτε μερικές λύσεις για ευχάριστο άρωμα όλη μέρα... - ποτ πουρί, στικάκια κανέλας ή μοσχοκάρυδο τριμμένο. -βαμβάκι το οποίο θα έχετε βουτήξει στο αγαπημένο σας άρωμα ή σε αιθέριο έλαιο λεβάντας, πικραμύγδαλου, μέντας κλπ.

Κάτι ακόμη που μπορείτε να κάνετε είναι το εξής: Πριν σκουπίσετε το χαλί σας, ψεκάστε το με μαγειρική σόδα, που όχι μόνο θα διώξει τις μυρωδιές, αλλά και τα ακάρεα.


Το διαβάσαμε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/06/blog-post_9444.htmlΜπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου