Πώς να παίξεις φιδάκι στο messenger


Αν σας έλειψε το φιδάκι από το αγαπημένο σας Nokia 3310 υπάρχει τρόπος να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι στο messenger του facebook.

Αν υπήρξε ένα mobile παιχνίδι που σε έκανε να κάψεις τα δάκτυλα σου μέχρι να πετύχεις ένα πραγματικά high score, που σου έχει κρατήσει πιστή παρέα σε ταξίδια ή/και όταν κοιτούσες το ταβάνι και έλιωνες από βαρεμάρα, αυτό ήταν το γνωστό σε όλους μας «φιδάκι», που απογείωσε τη συσκευή του Nokia 3310. Στο φετινό Mobile World Congress, ανακοινώθηκε η επιστροφή μιας βελτιωμένης εκδοχής του Nokia 3310, με διάρκεια ζωής της μπαταρίας που αγγίζει τς 22 ώρες χρόνου ομιλίας και φυσικά περιέχει το Φιδάκι. Όμως, εδώ υπάρχει μια ανατροπή: Ακόμα κι αν δεν αποκτήσεις το νέο Nokia 3310, μπορείς να παίξεις το παιχνίδι στο smartphone ή στον υπολογιστή σου, μέσω του Facebook Messenger και όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα κλασικά παιχνίδια ‘όπως το Pac Man.

Πώς να παίξεις φιδάκι στο Messenger;

Σε mobile συσκευές
Μπες στο Messenger. Σιγουρέψου ότι διαθέτεις το πιο πρόσφατο update της εφαρμογής
Πήγαινε στο εικονίδιο με το χειριστήριο στα δεξιά της οθόνης ή άνοιξε μια συνομιλία Θα βρεις το εικονίδιο των παιχνιδιών, πατώντας το εικονίδιο +, που βρίσκεται αριστερά από την περιοχή της πληκτρολόγησης κειμένου.
Πάτα το εικονίδιο των παιχνιδιών και επέλεξε το φιδάκι μέσα από τα διαθέσιμα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι για να ξεκινήσεις το παιχνίδι, πρέπει να προκαλέσεις ένα φίλο σου μέσα από το Messenger να παίξει και εκείνος.

Σε συσκευές desktop
Μπες στο account σου στο Facebook
Άνοιξε μια συνομιλία ή ξεκίνα μια νέα συνομιλία.
Εκεί θα βρεις το εικονίδιο των παιχνιδιών, στα δεξιά από την περιοχή πληκτρολόγησης κειμένου. Επιλέγεις το φιδάκι και ξεκινάς να παίζεις κατευθύνεις μέσω του browser σου. Όπως και στην mobile εκδοχή του παιχνιδιού, θα πρέπει να προκαλέσεις ένα φίλο σου μέσα από το Messenger να παίξει και εκείνος.


Το διαβάσαμε:http://www.gazzetta.gr/plus/article/1084032/pos-na-paixeis-fidaki-sto-messenger



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου