Η Apple θα ανακοινώσει ένα νέο iPad Pro σε 3 εβδομάδες


Η Apple σκοπεύει να προσθέσει ένα iPad Pro με οθόνη 10.5-ιντσών στη σειρά των tablet της φέτος, και σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τον φημισμένο αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities, πιθανότατα θα ανακοινωθεί στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017.

Ο Kuo είχε προβλέψει πέρσι τον Αύγουστο πως η Apple θα ανακοινώσει τρία νέα iPad φέτος, και έχει πέσει μέσα για ένα από αυτά (για το φθηνό iPad 9.7-ιντσών). Ο Kuo πιστεύει ότι τώρα ήρθε η ώρα και για το iPad Pro 10.5-ιντσών, το οποίο θα είναι παρόμοιο με το iPad 9.7-ιντσών, αλλά με μικρότερα bezels και μεγαλύτερη οθόνη.

Τέλος, ο ίδιος είναι 50% σίγουρος πως η Apple θα ανακοινώσει και ένα έξυπνο ηχείο με Siri και οθόνη αφής παράλληλα με το νέο tablet. Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες, οι μηχανικοί της Apple δοκίμαζαν αυτό το ηχείο για αρκετούς μήνες, και έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί το Amazon Echo.

Το συνέδριο προγραμματιστών WWDC 2017 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Ιουνίου, και η Apple έχει ήδη στείλει προσκλήσεις στον τύπο για μια εκδήλωση εκείνη τη μέρα.


Το διαβάσαμε:http://www.xblog.gr/apple-ipad-pro-siri-speaker-wwdc/





Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου