Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να καθαρίζεις το πιστολάκι μαλλιών; (VIDEO)


Τι εννοείς δεν ήξερες πως πρέπει να το καθαρίζεις;

Έχεις διαβάσει ξανά και ξανά για τους κινδύνους που εγκυμονούν τα πινέλα του μακιγιάζ σου όταν δεν τα καθαρίζεις, και οκ το έχεις πια συνειδητοποιήσει πως δεν πρέπει να παίζεις με αυτά.
Γνωρίζεις όμως πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζεις τις συσκευές των μαλλιών σου; Ναι φυσικά και το πιστολάκι σου χρειάζεται καθάρισμα, όπως επίσης και η βούρτσα σου, και το ισιωτικό μαλλιών σου.

Ας εστιάσουμε όμως στο πιστολάκι σου γι’ αυτή τη φορά. Πριν από λίγο καιρό σου γράψαμε πώς πρέπει να το καθαρίσεις, γιατί προφανώς δεν είναι και τόσο απλό.
Μετά τους τρόπους καθαρίσματος έρχεται και εύλογη απορία, του κάθε πότε πρέπει να το καθαρίζεις. Μήπως κάθε μέρα ή καλύτερα κάθε μήνα;


Η σωστή απάντηση λοιπόν, βρίσκεται κάπου στη μέση. Το πιστολάκι σου πρέπει να το καθαρίζεις κάθε τρεις εβδομάδες, και μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας τους τρόπους που είδες σε αυτό εδώ το κείμενο. Μπορεί να μοιάζει περίεργο και αλλόκοτο, όμως προφανώς και χρειάζεται καθάρισμα.



Νάνσυ Μητσοστέργιου 06 Δεκ 2019 
Το διαβάσαμε:is.gd/isIwwG





Translation




ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΡΑ -------
Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου