Πως η Bosch οικιακες συσκευες δημιουργει χωρο για μια καλυτερη και πιο «cool» ζωη;


Δίνουν στη φρεσκάδα το χώρο που της αξίζει και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής χιλιάδων καταναλωτών.

Με το πλάτος τους να αγγίζει τα 70 εκατοστά, οι ελεύθεροι ψυγειοκαταψύκτες της Bosch συνδυάζουν την ασυναγώνιστα μεγάλη χωρητικότητα με πρωτόγνωρα επίπεδα ευελιξίας και καινοτόμες τεχνολογίες συντήρησης και ψύξης. Το αποτέλεσμα; Περισσότερος αποθηκευτικός χώρος για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε χρήστη, αλλά και για κάθε είδος τρόφιμου, που απαιτεί διαφορετικές συνθήκες για να διατηρήσει αναλλοίωτη τη γεύση, τις πολύτιμες βιταμίνες και τα θρεπτικά του συστατικά.Έως και 139 λίτρα επιπρόσθετου «έξυπνου» χώρου

Στην περίπτωση, μάλιστα, που «είμαστε ό,τι τρώμε», τότε μία πραγματικά καλή ζωή συνοδεύεται από μεγάλες ποσότητες πραγματικά φρέσκων πρώτων υλών, τα οποία συντηρούνται για περισσότερο χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη «άνεση» από εκείνη που προσφέρουν τα συμβατικά ψυγεία κοινών διαστάσεων. Με έως και 139 λίτρα επιπρόσθετου ωφέλιμου χώρου και πρωτοποριακές τεχνολογίες ψύξης, που διαμορφώνουν εξειδικευμένα το μικροκλίμα στο εσωτερικό των ελεύθερων ψυγειοκαταψυκτών, οι «70αρηδες» της Bosch χαρακτηρίζονται ως οι ιδανικές οικιακές συσκευές για την κουζίνα κάθε σπιτιού. Και όχι άδικα.

Από τη μία η τεχνολογία VarioZone χαρίζει απαράμιλλη ευελιξία στον εσωτερικό χώρο της κατάψυξης και από την άλλη το σύστημα Dynamic MultiAirFlow επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης και -κατά συνέπεια- την ιδανική διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή, οι λειτουργίες SuperCooling και SuperFreezing, με αυτόματη απενεργοποίηση, συμβάλλουν στην πιο γρήγορη ψύξη και κατάψυξη, δίχως την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, ενώ η τεχνολογία Full NoFrost καταργεί την ανάγκη για απόψυξη, καθώς αποτρέπει την ανάπτυξη πάγου, χάρη στην ιδανική προστασία, που προσφέρει σε όλο το εσωτερικό της συσκευής.
Hi-tech συντήρηση και e-ψύξη

Παράλληλα, τα συρτάρια με τεχνολογία VitaFresh, και ειδικά VitaFresh pro με τον απόλυτο έλεγχο υγρασίας, διατηρούν φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες τα φρούτα, τα λαχανικά, το κρέας, τα ψάρια και όλα τα ευαίσθητα τρόφιμα, όπως τα γαλακτοκομικά και τα αλλαντικά, για έως και τριπλάσιο χρονικό διάστημα. Ταυτόχρονα, το συρτάρι ΒigBox, ύψους 26 εκατοστών, προσφέρει επιπλέον ωφέλιμο χώρο για τη… δύσκολη αποστολή της αποθήκευσης κατεψυγμένων προϊόντων μεγάλου όγκου, ενώ τα εργονομικά, συρόμενα και άθραυστα γυάλινα ράφια EasyAccess καθιστούν την οργάνωση και την τάξη των τροφίμων πιο εύκολη από ποτέ.Τα οφέλη ενός ελεύθερου ψυγειοκαταψύκτη πλάτους 70 εκατοστών της Bosch, όμως, δεν σταματούν εδώ. Εκτός από τα δύο κυκλώματα ψύξης, με διαφορετικούς αισθητήρες, που ελέγχουν ξεχωριστά τις θερμοκρασίες συντήρησης και κατάψυξης, αλλά και το πολλαπλό σύστημα προειδοποίησης, για την άμεση ενημέρωση σχετικά με οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας, η Bosch οικιακές συσκευές δημιουργεί χώρο για μια καλύτερη και πιο «cool» ζωή, ενσωματώνοντας πολλές ακόμα προηγμένες τεχνολογίες στον πρωτοποριακό σχεδιασμό των ελεύθερων 70 εκατοστών πλάτους ψυγειοκαταψυκτών της.

Ορισμένες από αυτές είναι ο ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασιών συντήρησης και κατάψυξης με το πάτημα ενός κουμπιού, από το LED ή το LCD panel του ψυγειοκαταψύκτη, ανάλογα το μοντέλο, οι δύο έξυπνες κάμερες και το Smart Food Management, που αναγνωρίζουν τα τρόφιμα στο εσωτερικό και σας προτείνει τις κατάλληλες συνθήκες και τρόπο αποθήκευσής τους και η εφαρμογή Home Connect για τον εξ αποστάσεως χειρισμό και έλεγχο της συσκευής σας, ακόμη και ενώ κάνετε τα ψώνια σας, μέσω του smartphone ή του tablet σας. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία FreshSense, επιτυγχάνεται η απόλυτη ισορροπία μεταξύ της θερμοκρασίας του εξωτερικού χώρου και της θερμοκρασίας μέσα στη συντήρηση και στην κατάψυξη, ώστε να υπάρχουν πάντα σταθερές και ιδανικές συνθήκες ψύξης για τα τρόφιμα και τα ροφήματά σας.

Το διαβάσαμε: https://is.gd/vHpBpy
Ας κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους!


Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου