ΝΕΟ πλυντηριο πιατων της Neff το S717P82D6E με DoorOpeningSensor, VarioHinge και Home Connect







Πρόκειται για το κορυφαίο εντοιχιζόμενο πλυντήριο της Neff, με DoorOpeningSensor και VarioHinge, το οποίο πλέον διαθέτει και Home Connect.

DoorOpeningSensor - Δεν απαιτείται πλέον να τοποθετηθεί χειρολαβή στην πόρτα. Πιέζοντάς την ελαφρά, η πόρτα ανοίγει αυτόματα. Χάρις στο χαρακτηριστικό αυτό, το πλυντήριο είναι κατάλληλο για κουζίνες στις οποίες οι πόρτες των ντουλαπιών είναι χωρίς χειρολαβή.

Το νέο πλυντήριο S717P82D6E δεν διαθέτει 3ο καλάθι καλάθι Flex 3 εντός της συσκευασίας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραγγέλνεται ξεχωριστά (χωρίς κόστος) με τον κωδικό Z7863X9.

VarioHinge – κινούμενη άρθρωση πόρτας. Η επένδυση της πόρτας δεν είναι προσαρμοσμένη με τον κλασικό τρόπο πάνω στην πόρτα του πλυντηρίου. Αντίθετα, καθώς η πόρτα ανοίγει, η επένδυση μετακινείται προς τα πάνω. Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει λύση σε δύσκολες περιπτώσεις εντοιχισμού, ενώ ανοίγει και νέες δυνατότητες για τη σχεδίαση επίπλων κουζίνας με υψηλές απαιτήσεις ως προς το design. Στο νέο πλυντήριο το VarioHinge έχει βελτιωθεί και επιτρέπει χαμηλότερα ύψη ποδιάς (από μόλις 50 mm).


Το πλυντήριο αυτό αντικαθιστά το S717P80D0E που καταργείται.

NEFF S717P82D6E ΠΛΉΡΩΣ ΕΝΤΟΙΧΙΖΌΜΕΝΟ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΙΆΤΩΝ 60cm ΜΕ VARIO HINGE ΚΑΙ DOOR OPENING SENSOR

Αναφορά S717P82D6E
Κατάσταση: Νέο προϊόν
 

Το πλυντήριο πιάτων που φορτώνεται με μεγάλη ευελιξία και ανοίγει εύκολα, ακόμα και χωρίς χειρολαβή.

Παράδοση από 1 έως 5 ημέρες
1 100,00 € με ΦΠΑ









Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου