ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ απορροφητηρα τζακι της Neff με κωδικο D65BMP5N0

https://koukouzelis.com.gr/-tipou-tzakiou/9789-neff-d65bmp5n0-inox-60cm-box.html





ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ τον ΝΕΟ απορροφητήρα τζάκι της Neff με προιοντικό κωδικό D65BMP5N0 με νέα βασικά χαρακτιριστικά οπως...

Επίπεδη σχεδίαση σε μοντέρνο σχήμα – ο απορροφητήρας με κλασσικό σχεδιασμό τύπου ‘Box’.
• Φωτισμός LED: ξεκάθαρος φωτισμός κατά το μαγείρεμα χάρη στα φώτα εξοικονόμησης ενέργειας LED
• TouchControl: χάρη στην ενσωματωμένη επίπεδη επιφάνεια του πίνακα ελέγχου, οι ρυθμίσεις μπορεί να γίνουν εύκολα με ένα μόνο δάχτυλο
• Efficient Drive: η νέα τεχνολογία του μοτέρ κάνει το μαγείρεμα πολύ ήσυχο και ενεργειακά αποδοτικό
• Υψηλό ποσοστό απορρόφησης: Εξασφαλίζει μια καθαρή ατμόσφαιρα χάρη στην αποδοτική τεχνολογία του κινητήρα σε λειτουργία εξαγωγής ή ανακύκλωσης.

Ο ΝΕΟΣ απορροφητήρα Αντικαθιστά τον D76MH52N1


 

NEFF D65BMP5N0 INOX ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΉΡΑΣ ΤΖΆΚΙ 60cm BOX

Αναφορά D65BMP5N0
Κατάσταση: Νέο προϊόν
Επίπεδη σχεδίαση σε μοντέρνο σχήμα – ο απορροφητήρας με κλασσικό σχεδιασμό τύπου ‘Box’. Υψηλό ποσοστό απορρόφησης: Εξασφαλίζει μια καθαρή ατμόσφαιρα χάρη στην αποδοτική τεχνολογία του κινητήρα σε λειτουργία εξαγωγής ή ανακύκλωσης.

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι επιβράβευσης που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.

 670,00 € με ΦΠΑ


https://koukouzelis.com.gr/-tipou-tzakiou/9789-neff-d65bmp5n0-inox-60cm-box.html



https://koukouzelis.com.gr/144--










Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου