Ξεχασα τα ρουχα στο πλυντηριο και μυριζουν ασχημα. Τι να κανω;




Τι πρέπει να κάνουμε για να εξαφανίσουμε τις άσχημες μυρωδιές από τα ξεχασμένα στο πλυντήριο ρούχα;

Το κακό : Μια φίλη και αναγνώστρια μας, μας έστειλε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook : «Ξέχασα τα ρούχα στο πλυντήριο και μυρίζουν άσχημα. Τι να κάνω πριν τα πετάξω;»
Δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία νοικοκυρά που ξεχνάει τα ρούχα στον κάδο του πλυντηρίου. Έντονη και άσχημη μυρωδιά μούχλας περνάει στα ρούχα και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πραγματικά να τα πετάξεις στον κάδο…των σκουπιδιών! Δεν είναι όμως έτσι…


Τι δεν πρέπει να κάνεις :
Να πετάξεις τα ρούχα. 


Συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο και θα δεις γιατί !
Να τα πλένεις ξανά και ξανά βάζοντας υπερβολικές ποσότητες μαλακτικού. Πρόσεχε γιατί στο τέλος θα κάνεις σαν έτσι … σαν τις τρεις χάριτες !


Η λύσεις : Πλύνετε ξανά τα ρούχα χρησιμοποιώντας την κανονική δόση απορρυπαντικού που βάζετε. Στη θέση του μαλακτικού χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι σε ποσότητα 1-2 φλιτζανάκια του ελληνικού. Περίπου δηλαδή 70ml.

Γιατί ξύδι : – Έχει αντισηπτικές ιδιότητες και παράλληλα σκοτώνει τους μύκητες που προκαλούν αλλά και αποτελούν τη μούχλα. – Συντηρεί φυσικά και οικολογικά τον κάδο του πλυντηρίου και απομακρύνει την άσχημη μυρωδιά μούχλας στον κάδο του πλυντηρίου. – Αποτελεί οικολογικό μαλακτικό ρούχων. Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται σε μεγάλο ποσοστό αντί των κλασσικών χημικών μαλακτικών. – Φρεσκάρει τα ρούχα και τα απολυμαίνει με φυσικό τρόπο.

Ξέρω σας αγχώνει η μυρωδιά της ξυδίλας…Όντως όταν ανοίξετε την πόρτα του πλυντηρίου θα σας έρθει μια διακριτική όξινη μυρωδιά. Απλώστε τα ρούχα κανονικά και η μυρωδιά θα εξαφανιστεί μαζί με την άσχημη μυρωδιά που είχαν από πριν τα ρούχα. Το ξύδι δέσμευσε τις άσχημες οσμές και τα ρούχα θα είναι πλέον μπουζάτα! Εάν χρησιμοποιείται στεγνωτήριο, μετά το στέγνωμα απλώστε για 1-2 ώρες τα ρούχα για να φύγει τελείως η μυρωδιά του ξυδιού.


Πλύνετε τα ρούχα ξανά μόνο που αντί για απορρυπαντικό, βάλετε στη θήκη, τη μισή δόση σε αμμωνία. Μισή δόση σε σχέση με το απορρυπαντικό είναι αρκετή για να εξαφανίσει τις άσχημες μυρωδιές από τα ρούχα.


Εμείς παρόλα αυτά θα προτιμήσουμε την επιλογή του ξυδιού γιατί μας προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα σε σχέση με την αμμωνία !

 

Καλή επιτυχία !


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/ST2wf5





Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου