Τοστιερες: Τι σημαινουν το πρασινο και το κοκκινο λαμπακι και γιατι ψηνατε μια ζωη λαθος




Το τοστ είναι ένα γεύμα ευρέως διαδεδομένο. Ανεξαρτήτως ηλικίας και προτιμήσεων στα... υλικά, είναι από τα αγαπημένα σνακ κυρίως λόγω της ευκολίας του.
 

Έτσι λοιπόν όλα τα σπίτια και τα γραφεία έχουν τοστιέρες, ωστόσο οι περισσότεροι νομίζουν πως ξέρουν να τις χρησιμοποιούν. Οι περισσότερες τοστιέρες έχουν δύο φωτάκια, συνήθως ένα κόκκινο και ένα πράσινο. Το πρώτο κουμπί ανάβει μόλις η συσκευή συνδεθεί στο ρεύμα.  
Εκεί κάνουν το λάθος οι περισσότεροι και βάζουν το τοστ στην τοστιέρα. Αντιθέτως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να ανάψει το δεύτερο φωτάκι που σημαίνει ότι οι πλάκες της τοστιέρας έχουν «κάψει».
 

Περιμένετε λοιπόν μέχρι να ανάψει και η δεύτερη φωτεινή ένδειξη και μετά βάλτε το τοστ. 

Αποσύρετε όταν έχει ψηθεί ανάλογα με το γούστο σας.

Ένα είναι βεβαιο, ότι το ψωμί θα είναι πιο τραγανό από ποτέ.  


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/8qtMhP





Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.




Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου