Πως να φτιαξεις μονη σου ενα συστημα ενδοεπικοινωνιας για το μωρο!


Πήγες το μωρό στη γιαγιά και τον παππού, αλλά ξέχασες να πάρεις μαζί σου την... ενδοεπικοινωνία! Ή μπορεί να πήγατε για φαγητό στην κολλητή σου, το μωρό να αποκοιμήθηκε στο διπλό κρεβάτι μετά το θηλασμό και εσύ δεν είχες υπολογίσει ότι θα χρειαστείς την ενδοεπικοινωνία!

Ίσως και απλά να χάλασε μέσα στη νύχτα το μόνιτορ και να αισθάνεσαι ανασφάλεια στην ιδέα πως δεν θα έχεις άμεση επαφή με το δωμάτιο του μωρού! Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου, ειδικά από τη στιγμή που όλοι πάνω μας έχουμε ένα smartphone ή ένα tablet και laptop! Βλέπεις, μπορείς σε χρόνο dt να δημιουργήσεις ένα δίκτυο επικοινωνίας με δύο “έξυπνες” συσκευές και να έχεις έλεγχο της κατάστασης μέχρι να πεις… κύμινο!

Πώς;
Promotion

http://koukouzelis.com.gr/mwroudiaka/8022-philips-avent-scd510.html
Είτε χρησιμοποιώντας δύο κινητά τηλέφωνα, είτε δύο tablets ή ακόμη και δύο laptop ή ένα laptop και ένα κινητό/tablet και γενικά οποιοδήποτε συνδυασμό σου είναι ευκολότερος. Άλλωστε, σε ποιο σπίτι δεν υπάρχουν τουλάχιστον δύο από τις παραπάνω συσκευές; Το μόνο απαραίτητο στοιχείο είναι να έχεις γεμάτες μπαταρίες και φορτιστές σε απόσταση αναπνοής και φυσικά ένα δυνατό δίκτυο WiFi, για να αποφύγεις τις ογκώδεις χρεώσεις του 4G, αλλά και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Δες, λοιπόν, παρακάτω πώς μπορείς να σχηματίσεις ένα DIY σύστημα ενδοεπικοινωνίας για να τσεκάρεις το μωρό σου, όταν κοιμάται!


Με δύο συσκευές iOs:
Θα χρειαστείς: 2 iPhones ή 2 iPads ή το συνδυασμό τους
Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμο: 2 λεπτά

Πώς θα το κάνεις;

  1. Τοποθέτησε τη μία συσκευή στο δωμάτιο του μωρού και σε σημείο που να έχει άμεση οπτική πρόσβαση σε εκείνο.
  2. Από τη συσκευή που είναι στο βρεφικό δωμάτιο κάλεσε μέσω Facetime τη δεύτερη συσκευή που θα έχεις μαζί σου.
  3. Απάντησε στη δική σου (κινητή) συσκευή στην κλήση και έτσι θα έχεις συνδεθεί σε ένα video chat ανάμεσα στις δύο συσκευές.
Αυτό ήταν!

Με δύο συσκευές Android:
Θα χρειαστείς: 2 κινητά τηλέφωνα ή tablets Android
Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμο: 5 λεπτά

Πώς θα το κάνεις;

  1. Είτε θα χρησιμοποιήσεις μία free εφαρμογή για βιντεοκλήσεις, όπως το Skype, είτε θα “κατεβάσεις” ειδικό application για αυτή ακριβώς τη λειτουργία της ενδοεπικοινωνίας.
  2. Έπειτα θα ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία, όπως και στην περίπτωση των iOs, με τη διαφορά ότι από τη συσκευή, που θα παραμείνει ως λήπτης εικόνας στο βρεφικό δωμάτιο, θα καλέσεις μέσω Skype τη δεύτερη (κινητή) συσκευή που θα έχεις μαζί σου κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  3. Απαντώντας στην κλήση θα έχεις άμεση σύνδεση σε ένα video chat ανάμεσα στις δύο συσκευές.
Αυτό ήταν!

Με δύο Windows laptops:
Θα χρειαστείς: 1 (ή 2) laptop με ενσωματωμένη κάμερα ή και 1 smartphone
Σε πόση ώρα θα είναι έτοιμο: 5 λεπτά

Πώς θα το κάνεις;

  1. Με περίπου τον ίδιο τρόπο που γίνονται και οι υπόλοιπες συνδέσεις.
  2. Τοποθέτησε το laptop στο δωμάτιο του μωρού και γείρε την οθόνη με την ενσωματωμένη κάμερα, ώστε να “βλέπει” απευθείας το παιδί.
  3. Χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης και τον ήχο του laptop και κάλεσε μέσω Skype το συσκευή που θα έχεις μαζί σου.
  4. Απάντησε από τη δική σου συσκευή στην κλήση και το baby monitor θα είναι έτοιμο!
Αυτό ήταν!Το διαβάσαμε:https://goo.gl/vHeztf


    Promotion
http://koukouzelis.com.gr/mwroudiaka/7032-switel-thermometro-dwmatiou-papia-bc150.htmlΣτόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου