Τρια συνηθισμενα λαθη που κανουμε με το πλυντηριο των πιατων


Το πλυντήριο των πιάτων είναι μια από τις πιο χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές ιδιαίτερα αν βρίσκεται σε ένα σπίτι με μεγάλη οικογένεια... Ωστόσο, συχνά κάνουμε λάθη με τη χρήση του και το κάνουμε λιγότερο αποδοτικό. Δείτε παρακάτω τρία που πρέπει να αποφεύγουμε.

Υπερφόρτωση
Όταν βάζουμε πολλά πιάτα και ποτήρια μέσα σε κάθε πλύση το αποτέλεσμα είναι τίποτα να μην πλένεται τόσο σωστά. Βάζοντας πολλά πιάτα και ποτήρια μέσα στο πλυντήριο, το νερό και το απορρυπαντικό δεν μπορούν να κινηθούν σωστά και να καθαρίσουν αποτελεσματικά τα κουζινικά σας είδη.

Τοποθέτηση
Σημαντικό ρόλο παίζει ακόμη και το πώς θα τοποθετήσετε τα σκεύη σας μέσα στο πλυντήριο. Βάλτε τα πιο βρώμικα πιάτα και ποτήρια στο κέντρο του πλυντηρίου για να πλυθούν αποτελεσματικά. Επιπλέον, βάλτε στο πάνω ράφι του πλυντηρίου τα ποτήρια και στο κάτω τα πιάτα και τα μπολ.

Ξέπλυμα
Αυτή είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουμε. Μην αμελείτε να ξεπλένετε τα κουζινικά σας είδη πριν τα τοποθετήσετε μέσα στο πλυντήριο για να καθαρίσουν πιο εύκολα και πιο καλά.



Το διαβάσαμε:https://goo.gl/kcL9eB



Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου