Εξυπνες χρησεις του baby oil


Το παιδικό λαδάκι, γνωστό κυρίως ως baby oil, είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σε πολλά σπίτια... Εκτός από το βρεφικό μασάζ όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλους τρόπους δίνοντας λύση σε καθημερινά μικροπροβλήματα.

Δείτε παρακάτω μερικές έξυπνες χρήσεις του...

Ξεκολλάει τα αυτοκόλλητα
Αν έχετε ένα αντικείμενο στο οποίο δεν φεύγει εύκολα κάποιο αυτοκόλλητο κατασκευαστή ή ετικέτας, ρίξτε μερικές σταγόνες baby oil σε ένα βαμβάκι και τρίψτε πολύ καλά την επιφάνεια. Θα ξεκολλήσουν πολύ εύκολα.

Γυαλίζει τις ξύλινες επιφάνειες
Αν κάποιο ξύλινο έπιπλό σας έχει γίνει κάπως θολό, τότε δοκιμάστε να το γυαλίσετε με 2 σταγόνες baby oil. Ρίξτε τις σταγόνες σε ένα καθαρό πανάκι και σκουπίστε το τραπέζι.

Καθαρίζει από τα άλατα
Τα πλακάκια στο μπάνιο και το τηλέφωνο της ντουζιέρας μαζεύει συχνά άλατα. Περάστε τα με ένα πανάκι που έχει baby oil και απαλλαγείτε.

Σταματάει το τρίξιμο
Η πιο απλή λύση για να σταματήσουν οι ξύλινες πόρτες να τρίζον.  Βάλτε στα σωστά σημεία και τέλος ο ήχος από τρίξιμο.


Το διαβάσαμε:https://goo.gl/16bptSΣτόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους.Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου