Προσοχή: Τι συμβαίνει στο σώμα μας, αν δεν αντικαθιστούμε το στρώμα μαςΕνώ το να αλλάζεις τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες είναι η δεύτερη φύση σου (κάτι που δεν ξεχνάς και είναι θετικό αυτό), η αντικατάσταση του στρώματος (ή έστω η ανανέωση του υποστρώματος σου) είναι εξίσου σημαντική.

Όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου το σώμα σου και ο οργανισμός σου ηρεμεί και απελευθερώνει ουσίες, ιστούς και κύτταρα τα οποία απορροφώνται από τα σεντόνια και από το στρώμα σου αντίστοιχα.

Αυτά χρησιμεύουν ως τροφή για τα ακάρεα σκόνης. Τρώνε ανθρώπινο ιστό, αποβάλλουν και εξουδετερώνουν ουσίες και στη συνέχεια πεθαίνουν.

Αυτά λοιπόν είναι μέρος των αλλεργιογόνων που συλλέγουμε και έχουμε σωματικές εκκρίσεις όλων των τύπων. Κοινώς αν δεν αντικαθιστάς τακτικά το στρώμα σου (κάθε 5-10 χρόνια) ή το υπόστρωμα σου μπορείς να αρρωστήσεις.

http://koukouzelis.com.gr/243-elite-strom


Μερικά σημάδια που σου δείχνουν πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις στρώμα είναι τα εξής:

#1. Ξυπνάς το πρωί και συχνά νιώθεις σαν να μην κοιμήθηκες καθόλου ή το σώμα σου είναι σκληρό και πονάς; Αυτά είναι ενδείξεις ότι το στρώμα σου δεν σου παρέχει πλέον την υποστήριξη που χρειάζεται το σώμα σου για να χαλαρώσει πλήρως και να ξεκουραστεί τη νύχτα. Όταν το στρώμα σου σταματήσει να σου προσφέρει άνεση και υποστήριξη, τότε μάλλον θα πρέπει να το αλλάξεις.
#2. Την επόμενη φορά που θα αλλάξεις τα σεντόνια σου, έλεγξε το στρώμα σου. Εάν φαίνεται φθαρμένο, εξογκωμένο ή έχει ορατά χτυπήματα, μάλλον είναι ώρα να το πετάξεις.
#3. Εάν όταν θέλεις να κοιμηθείς βρίσκεις τον καναπέ πιο ελκυστικό απ’ ότι το κρεβάτι σου, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι πρέπει να πας για ψώνια.


Το διαβάσαμε: https://www.madata.gr/diafora/health/580986.html


http://koukouzelis.com.gr/243-elite-strom

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου