Έρχονται ελληνικά στο PS4 menu με το update 5.0


Η Sony ανακοίνωσε πως με το επερχόμενο firmware update 5,0 οι κάτοχοι του PS4 Pro θα μπορούν να "streamάρουν" στο Twitch με ανάλυση 1080p και 60fps. Επί του παρόντος η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το update, όμως το σίγουρο είναι πως η εν λόγω προσθήκη θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατόχους του PS4 Pro.
Μετά το update θα μπορείτε να κάνετε follow οποιοδήποτε account, βελτίωση θα λάβει και το σύστημα των notifications, τα parental controls, καθώς επίσης και υποστήριξη για επτά ακόμη γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης του update, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα όμως δεν θα το καθυστερήσει αρκετά, αναλογιζόμενοι ότι κοντοζυγώνει η κυκλοφορία του ανανεωμένου PlayStation App



Το διαβάσαμε:https://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%88%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-PS4-menu-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-update-5.0/43607.html



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου