Το Samsung CHG90 είναι το απόλυτο monitor για κάθε PC




Οι κυρτές οθόνες υπολογιστών αποτελούν τη νέα τάση στην αγορά, και η Samsung CHG90 πρέπει να είναι “ότι πιο τρελό” υπάρχει εκεί έξω.




Το monitor Samsung CHG90 μοιάζει λες και πήραμε δύο 24-ιντσών κυρτές οθόνες και τις ενώσαμε. Διαθέτει μία 49” οθόνη με ανάλυση 3840 x 1080 pixels και αναλογία 32:9, κάνοντας το monitor ιδανικό είτε για όσους δουλεύουν με τρία προγράμματα ανοιχτά παράλληλα είτε για όσους παίζουν παιχνίδια ή βλέπουν ταινίες.


Η οθόνη Samsung CHG90 είναι η ναυαρχίδα της Samsung και για αυτό ενσωματώνει QLED Quantum Dot τεχνολογία για καλύτερα χρώματα και υποστηρίζει το πρότυπο HDR10 για HDR περιερχόμενο. Όσο για τα παιχνίδια, υποστηρίζει το FreeSync 2 της AMD που βελτιώνει τα γραφικά και μειώνει το lag, έχει χρόνο ανταπόκρισης 1ms και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 144Hz.




Η Samsung έχει, επίσης, αναπτύξει ιδιόκτητο λογισμικό που επιτρέπει το άνοιγμα έξι παραθύρων με τη μία, κάτι που βοηθάει τον χρήστη να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την τεράστια αυτή οθόνη. Για συνδεσιμότητα η CHG90 έχει DisplayPort, Mini DisplayPort, δύο θύρες HDMI και τρεις θύρες USB 3.0. Δυστυχώς δεν υπάρχει όμως θύρα USB-C.

Τέλος, μαζί με την οθόνη CHG90, η Samsung ανακοίνωσε και τα αδερφάκια της με διαγωνίους οθόνης 27 και 31.5 ίντσες. Όλες οι οθόνες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Η 49-ιντσών CHG90 θα σας κοστίσει $1,499, η 32” CHG70 έχει κόστος $699 και η 27” παραλλαγή της κοστίζει $599.

Το διαβάσαμε:http://www.xblog.gr/samsung-chg90-49-inch-curved-monitor/



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου