Το πλυντήριο σας είναι γεμάτο επικίνδυνη μούχλα αφαιρέστε την εύκολα με αυτό το πανέξυπνο κόλπο


Πολλές φορές, τα ρούχα που πλένουμε στο πλυντήριο έχουν μια περίεργη μυρωδιά. Αυτή η μυρωδιά, οφείλεται στο πλυντήριό μας...
Με το παρακάτω τέχνασμα όμως, τα ρούχα μας ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους φρεσκάδα!

Αν έχετε αρχίσει να παρατηρείτε μαύρους λεκέδες στους ελαστικούς δακτυλίους του πλυντηρίου ή στον θάλαμο σκόνης, αυτό που βλέπετε είναι στην ουσία μια πολύ επιβλαβής μούχλα που προκαλεί αρκετές ασθένειες στους ανθρώπους.

Βλέπετε, το πλυντήριο σας διατηρεί τις ιδανικές συνθήκες για μούχλα, όπως είναι η υγρασία, η ζεστασιά και μερικά από τα βακτήρια που βρίσκονται στα ρούχα σας.

Αλλά μην φοβάστε – η μούχλα στο πλυντήριο σας δεν σημαίνει ότι πρέπει και να πετάξετε ή να καταστρέψετε ολόκληρο το πλυντήριο.

Το Πλυντήριό σας είναι γεμάτο Επικίνδυνη Μούχλα. Αφαιρέστε την εύκολα με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο!

Μπορείτε να καθαρίσετε το πλυντήριο σας αρκετά εύκολα. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε τα εξής: Μαγειρική σόδα και ξίδι Ένα σφουγγάρι Λαστιχένια γάντια 25 γραμμάρια αλάτι λεμονιού ή οξαλικό υδροξείδιο του καλίου


ή αγοράστε ένα πιστοποιημένο καθαριστικό , καντε κλικ στην εικόνα!
http://koukouzelis.com.gr/144--

 
Αρχικά, καθαρίστε το εσωτερικό του πλυντηρίου σας με το σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τυχόν ακαθαρσίες.

Στη συνέχεια, εφαρμόστε το χλωριωμένο σας απορρυπαντικό πάνω από το λαστιχένιο δαχτυλίδι σας, φροντίζοντας να το διανείμετε ομοιόμορφα. Κλείστε την πόρτα του πλυντηρίου σας μετά από αυτό και περιμένετε για μερικές ώρες.

Στη συνέχεια, ρυθμίστε το πλυντήριο σας σε ένα κύκλο για «ξέβγαλμα» και ρίξτε λίγο αλάτι λεμονιού ή οξαλικό υδροξείδιο του καλίου στο χώρο του απορρυπαντικού και ρυθμίστε το πλυντήριο σας στην υψηλότερη βαθμίδα.

Μετά από αυτό, το πλυντήριο σας θα φαίνεται καινούργιο!

Κάντε αυτό κάθε λίγες εβδομάδες, για να εξασφαλίσετε ότι το πλυντήριό σας θα παραμένει φρέσκο. Επίσης να κλείνετε την πόρτα του πλυντηρίου σας μετά από κάθε κύκλο.


Το διαβάσαμε:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/05/blog-post_3979.htmlΜπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου