Ataribox, η Atari επιστρέφει με νέα κονσόλα 25 χρόνια μετά (VIDEO)


Για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους, η Atari έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Και τι ποιο ωραίο από το να βλέπεις να επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια ξανά στο προσκήνιο και μάλιστα με νέα κονσόλα. Όχι δεν διαβάσατε λάθος. Η Atari ανακοίνωσε ότι επιστρέφει με νέα κονσόλα μετά από σχεδόν 30 και πλέον χρόνια. Από μόνο του είναι ένα μεγάλο γεγονός και πάμε να δούμε τι θα είναι το Ataribox.

Η ανακοίνωση ήρθε από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρίας, Fred Chesnais στο GamesBeat, ρίχνοντας λίγο περισσότερο φως με δηλώσεις του για την μεγάλη επιστροφή. «Είμαστε στο στάδιο ανάπτυξης της κονσόλας», ένα sequel όπως τόνισε. Δεν είναι ακόμα σαφές το πλάνο που θα ακολουθήσει η εταιρία. Φυσικά αναφερόμαστε ως προς το πιο θα είναι το στιλ της νέας κονσόλας. Ένα μόνο μικρό trailer έχει δοθεί την δημοσιότητα αναγγέλλοντας την μεγάλη επιστροφή μέσα από το Ataribox.



Οι πιθανότητες είναι πολλές να δούμε κάτι αντίστοιχο με την κίνηση της Nintendo όπως με το mini NES. Μια κίνηση που αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένη. Έδωσε τη δυνατότητα και σε νεαρότερους gamer αλλά και στους παλαιότερους να γνωρίσουν και αντίστοιχα να θυμηθούν παιχνίδια που άφησαν το στίγμα τους. Στο trailer η νέα κονσόλα θα φέρνει στο μοντέλο Atari 2600 όπως φαίνεται, λόγω της ξύλινης επένδυσης που είχε.

Θέλοντας να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, ο Fred Chesnais δεν έδωσε πολλές πληροφορίες. Αλλά στα ελάχιστα που ανάφερε θα έχουμε να κάνουμε με τεχνολογία PC. Περισσότερα πράγματα θα γίνουν γνωστά στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από το Ataribox.


Το διαβάσαμε:https://techvalue.gr/ataribox-gaming-21466/



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου