Η Samsung φέρνει τα Tizen phones στην παγκόσμια αγορά


Εδώ και λίγα χρόνια η Samsung έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια να λανσάρει smartphones με το δικό της λειτουργικό σύστημα, το οποίο ονομάζει Tizen. Τα βήματά της μέχρι στιγμής είναι αρκετά συγκρατημένα, αλλά η Samsung σχεδιάζει να γίνει πιο “επιθετική” και να φέρει τα smartphones αυτά στην παγκόσμια αγορά.

Κατά την διάρκεια του Tizen Developer Conference 2017, που λαμβάνει χώρα στο San Francisco, η Samsung δήλωσε πως τα Tizen phones “θα γίνουν διαθέσιμα σε όλες τις χώρες του κόσμου”.

Αυτή τη στιγμή τα Tizen phones είναι διαθέσιμα σε λίγες αγορές όπως αυτή της Ινδίας, την Αφρική και τη νοτιοανατολική Ασία. Στην Ινδία, όπου το Tizen έκανε το ντεμπούτο του το 2015, τα πηγαίνει πολύ καλά. Η Samsung αποκάλυψε ότι το 2016 οι πωλήσεις smartphones με Tizen ανέβηκαν κατά 30%, και φέτος το ποσοστό πήγε στο 100%.

Mέχρι το τέλος του 2017, η Samsung υποσχέθηκε ο αριθμός των εφαρμογών να είναι δεκαπλάσιος σε σχέση με πέρσι.


Το διαβάσαμε:https://techblog.gr/mobile/samsung-tizen-smartphones-will-come-in-global-market-8722/



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου