ΝΕΑ - LG SIGNATURE OLED Wallpaper TV (ΒΙΝΤΕΟ)



Αυτή η εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση ταπετσαρίας προσφέρει ένα επαναστατικό σχέδιο που δεν έχει αντίπαλο. Δείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και αθλητικές εκδηλώσεις, με σαφήνεια εικόνας και λαμπρό χρώμα, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει ποτέ.  



Χαρτί λεπτό και απίστευτα ελαφρύ, η τηλεόραση ταπετσαρίας OLED από την LG διαθέτει εικονοκύτταρα εικονοστοιχείων που αυτο-φωτίζουν, καθιστώντας τα μαύρα πιο μαύρα, επιτρέποντας ταυτόχρονα να αναβοσβήνει πραγματικά το χρώμα από την οθόνη.  

Οι ταπετσαρίες των τηλεοράσεων της LG δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμπειρία προβολής 360 μοιρών, παρέχοντας κρυστάλλινες εικόνες από κάθε οπτική γωνία.  

Δημιουργήστε την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που έχετε ονειρευτεί μόνο με την τηλεόραση ταπετσαρίας LG, που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τον τρόπο ζωής σας.

Το διαβάσαμε:https://www.youtube.com/watch?v=x-DPfj6tQQs



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου