Εφαρμογή ελέγχει πόσο παίζουν τα παιδιά με το κινητό



Μια νέα εφαρμογή, που προορίζεται για να περιορίζει το χρόνο που περνάει το παιδί σας στο smartphones του δημιούργησε η Samsung.
Η νέα εφαρμογή, η οποία ονομάζεται Samsung Marshmallow (που δεν σχετίζεται με το λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow), επιτρέπει στους γονείς να ορίσουν μια ομάδα επιτρεπόμενων εφαρμογών στις συσκευές των παιδιών τους, καθώς και να επιβάλλουν ημερήσιες προθεσμίες και ώρα για ύπνο.
Παρόλο που πρόκειται για μία από τις πολλές εφαρμογές διαχείρισης της εξάρτησης από τα smartphones, η Samsung διαθέτει ένα σύστημα σημείων εντός εφαρμογής, που ονομάζονται σημεία Marshmallow, τα οποία το παιδί μπορεί να κερδίσει και τελικά να χρησιμοποιήσει για να εξαργυρώσει πραγματικές ανταμοιβές. Αυτές περιλαμβάνουν κάρτες αποθηκευμένης αξίας Amazon ή κουπόνια για χρήση σε καταστήματα όπως το Best Buy, το Sephora και το Dunkin Donuts.
Οι ανταμοιβές φαίνεται να βασίζονται στον κατάλογο της Samsung Rewards, το πρόγραμμα πόντων της στις ΗΠΑ, που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να πληρώσουν με τη Samsung Pay, την πλατφόρμα πληρωμών της για κινητά.
Δυστυχώς, η εφαρμογή Marshmallow περιορίζεται στις συσκευές Android της Samsung, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές της. Κάθε μέρα ή εβδομάδα, το app θα παρέχει επίσης μια ανασκόπηση για τους γονείς, αναφέροντας πόσο καλά τα κατάφερε το παιδί τους με την τήρηση των προθεσμιών τους.

Το διαβάσαμε : https://www.madata.gr/diafora/technology/552047.html

Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου