Android Wear Δείτε το νέο διαφημιστικό βίντεο


Ένα νέο προωθητικό βιντεάκι για το Android Wear δημοσίευσε χτες η Google, στο οποίο προσπαθεί να δείξει με απλό και διασκεδαστικό τρόπο πως ο χρήστης μπορεί να αποκομίσει τα μέγιστα από το λειτουργικό της για smartwatch.

Στο βίντεο, ένας άντρας απαντάει σε ένα μήνυμα από το ρολόι του, πριν ξεκινήσει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Στη διάρκεια της βόλτας ελέγχει πόσα χιλιόμετρα ταξίδεψε μέσω του Google Fit ενώ αργότερα τοποθετεί μια κλήση στο αθόρυβο προκειμένου να δει με την ησυχία του μια παράσταση.




Πρόσφατα η εταιρεία λανσάρισε την έκδοση Android Wear 2.0,  η οποία αναμένεται σταδιακά να ενσωματωθεί και σε παλαιότερες συσκευές. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και αναγνώριση γραφής (χειρόγραφου).

Παρόλο που τα smartwatch δεν έχουν διαδοθεί τόσο ευρέως και πολλοί κατασκευαστές έχουν παύσει τις επενδύσεις τους στον τομέα, η Google παραμένει αμετάκλητη στο να συνεχίσει την ανάπτυξη του Android Wear.


Το διαβάσαμε:https://techblog.gr/software/new-android-wear-promotional-video-1234/



Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ανανεωμένο και διαδραστικό koukouzelis.com.gr , το ηλεκτρονικό κατάστημα μας !


Ευθύμιος
Ευθύμιος

"Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και οι προσπάθειές μας αυτές έχουν σαν στόχο την επίτευξη αυτού του σκοπού. Χαιρόμαστε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου