ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ NotosHome ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


 

Το κατάστημα μας στον 5ο όροφο μέσα στο πολυκατάστημα NotosHome στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας  ύστερα από έξι χρόνια, ανακαινίστηκε και είναι ετοιμο για να δεχθεί το κοινό του.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε  στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά μας με καταπληκτικές προσφορές, μεγάλη ποικιλία   σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον ! 

Από τον χώρο όπου γίνονται οι εκ βάθρων εργασίες, 7 φωτογραφίες!

 

H ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΕΠΕ που αρκετά χρόνια βρίσκεται κοντά σας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, συμπληρώνει 25 χρόνια προσφοράς, στην καθημερινότητα σας προσφέροντας σε εσάς οικιακές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ποιότητας και αξιοπιστίας. 

Παρά την μακρόχρονη πορεία της στον ίδιο τομέα παραμένει μια  οικογενειακή επιχείρηση μένοντας μακριά από τα ψυχρά πρότυπα του απρόσωπου και απρόσιτου καταστήματος ηλεκτρικών. Ο κάθε πελάτης έχει πάντα δίπλα του, εκτός από τον πωλητή, ολόκληρη την οικογένεια Κουκουζέλη
 
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα.


Η ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric είναι μέλος του παγκόσμιου ομίλου EXPERT, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών με  καταστήματα σε 20 χώρες στη Γή (περισσότερα: www.expert.org).


Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 4 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της KOUKOUZELIS market electric που βρίσκεται στην διεύθυνση  www.koukouzelis.com.gr/shop.

H ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ market electric, προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών σε συνενόηση με τις επισήμες αντιπροσωπείες, η παράδοση, η εγκατάσταση κλπ.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ

H Κουκουζέλης Επε, στα πλαίσια της αρμονικής συνύπαρξης της εταιρικής δραστηριότητας με τις δράσεις της για την προστασία του περιβάλλοντος, εφαρμόζει πρόγραμμα ανακύκλωσης όλων των κατηγοριών ηλεκτρικών συσκευών και προφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν φωτοδιασπώμενα υλικά συσκευασίας (σακούλες). 

Στην προσπάθειά της αυτή, η Κουκουζέλης Επε συνεργάζεται με την εταιρία ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., τον υπεύθυνο φορέα για την οργάνωση και λειτουργία του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) στην Ελλάδα. Σε κάθε κατάστημα της η  Κουκουζέλης Επε, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης, κατασκευασμένους από plexi glass για την ανακύκλωση μικροσυσκευών. 

Παράλληλα, μετά από αγορά οικοσυσκευής και κατά την παράδοση στην οικία τους, οι καταναλωτές μπορούν να παραχωρήσουν την αντίστοιχη παλιά συσκευή προς ανακύκλωση χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση. 

Στα καταστήματα της η  Κουκουζέλης Επε, οι καταναλωτές έχουν ακόμη τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των νέων φωτο-διασπώμενων υλικών συσκευασίας (σακούλες) με το λογότυπο «φροντίζω το περιβάλλον είμαι βιοδιασπώμενη». Συνδυάζοντας το πολυαιθυλένιο (PE) με μια πρόσθετη ύλη που επιτρέπει τη μετατροπή του πολυαιθυλενίου σε υλικό που διασπάται στη φύση, οι φωτοδιασπώμενες σακούλες διαλύονται πλήρως όταν έρχονται σε επαφή με το φως, το οξυγόνο και τη ζέστη, εάν ελευθερωθούν στη φύση. 

Με τις παραπάνω ενέργειες αλλά και με άλλες που θα λάβουν χώρα στα καταστήματα της η  Κουκουζέλης Επε,  συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος, προτείνοντας ουσιαστικές λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση της ποιότητας ζωής. 

Στη συνεχή προσπάθεια μας να ενημερώνουμε όσον το δυνατό καλύτερα τον καταναλωτή, έχουμε υιοθετήσει ένα πλάνο με αυστηρά κριτήρια στο οποίο συμμετέχουν μόνο προϊόντα τα οποία πληρούν τις ανάλογες  προδιαγραφές. Τα προϊόντα αυτά μπορείτε εύκολα να τα διακρίνετε από την ειδική σήμανση που φέρουν.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !
Το κατάστημα μας στον 5ο όροφο μέσα στο πολυκατάστημα NotosHome στην πλατεία Κοτζιά στο κέντρο της Αθήνας  ύστερα από έξι χρόνια, ανακαινίστηκε και είναι ετοιμο για να δεχθεί το κοινό του.

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε  στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημά μας με καταπληκτικές προσφορές, μεγάλη ποικιλία   σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον ! 

Από τον χώρο όπου γίνονται οι εκ βάθρων εργασίες, 7 φωτογραφίες!

KOUKOUZELIS App
Powered by Conduit Mobile

Σχόλια

ΔΕΣ ΑΚΟΜΑ...

Εξυπνες χρησεις του baby oil

9 μυστικα για να στεγνωvετε τα ρουχα σας γρηγορα τον χειμωνα